Повний джингл белс: затарюємося подаруночками або створюємо свій віш лист вже зараз!
Tink Make a Wish
Новорічні свята - мій улюблений період! Я так обожнюю робити подарунки, що аж пищу від радості, коли падає перша сніжинка! Адже приходить розуміння, що вже саме час складати список подарунків для рідних та близьких! Коли, як не зараз - робити приємні подарунки? Навіть нехай зовсім дрібнички, але з ними стає трохи легше повірити в чудеса! Цього зараз так не вистачає кожному з нас!
Коли я вперше побачила набір від Tink Make a Wish - моє бажання було одне: хотілося пошвидше дізнатися, що ж там в тому милому будиночку ховається?
Набір цей неймовірно чудовий та милий! В ньому класно все: від пакування, до неймовірно ароматного складу! Всі засоби мають яскравий аромат випічки з яблуком та корицею - неймовірно підіймають настрій!
Гель для душу
Взагалі, я обожнюю всі засоби для тіла від Tink : вони завжди мають гарні, яскраві аромати і доволі довго тримаються на шкірі. Всі гелі створюють чудову пінку та не пересушують шкіру. Цей засіб не виключення! Єдине, чого тут мені не вистачило - це дозатора) з ним точно було би зручніше користуватися гелем.
Вируюча пудра для ванни
Така магічна штука в мене вперше! Додаємо третину баночки на ванну і маємо просто бурю емоцій: бурхлива пудра піниться та наповнює кімнату неймовірним ароматом різдвяної випічки! Водичка стає полуничним кольором, а настрій стає космічно-веселим! Впевнена, що така річ буде класною в нагоді після різдвяного крейзі-шопінгу в погоні за подарунками всім рідним!
Лосьйон для тіла
Вже навіть не знаю, скільки років поспіль лосьони, баттери та креми для тіла стали невід'ємною частиною моєї повсякденної рутини у догляді за тілом! Не лінуйтеся доглядати за шкірою тіла, особливо, з такими ароматними засобами! З ними підіймається настрій за рахунок аромату та є надія, що в 40+ років ми з вами, дівчатка, будемо мати пружну та шовковисту шкіру не тільки на обличчі, а на тілі!
Коментарі (0)