Волосся буде дуже м'яким
Враження від Joko Blend Intense Hydration Filler
Якщо чесно, то напевно, я досі не до кінця зрозуміти сенс філерів для волосся... та це не заважає мені їх пробувати)) Цього разу я спробувала філер від Joko Blend, він мав зволожити та живити волосся. І так, він виконує свої обіцянки, у результаті моє волосся стало дуууже м'яким, завдяки власне зволоженню, на дотик воно дуже еластичне та міцне, такий ефект мені подобається. Посічених кінчиків від нього я не побачила, та мені, напевно, бракувало візуального згладження, хоча волосся точно не заплутане та розчісувалось добре.
Загалом, цей філер я можу рекомендувати спробувати, та не очікуйте від нього, чи будь-якого іншого, ефекту ламінування) Філер працює як хороша маска, даючи класний ефект.
Як його "приготувати"? А це треба робити, адже він у рідкому стані поміщений у пластикову капсулу об'ємом 10мл, цього вистачає на 1 застосування. Консистенція водички, колір блакитний, запах яскравий квітковий, наче з натяком на парфуми.
Цю водичку потрібно змішати у пластиковій мисочці з водою у відношенні 1:1, у результаті має вийти однорідна кремова маска. Здається, що я додала забагато води, і маска вийшла зарідка, та це не завадило тому, щоб засіб спрацював та дав ефект. Цю маску потрібно нанести на вимите волосся, уникаючи коренів, виробник ще рекомендує одягти шапочку для душу та прогріти феном. Загалом цю суміш потрібно тримати 20-30 хвилин. При нанесенні вона добре поглинається волоссям та зразу його робить гладким. Потім це все потрібно змити водою та висушити волосся.
У складі є зволожуючі компоненти, алкоголь, гліцерин, пантенол, гіалуронат натрію, гідролізат протеїнів, лінолева кислота.
Коментарі (0)