Сироватка-стимулятор росту волосся
Reclaire Anti-Hair Loss Serum
Як людина, яка не з чуток знає, що таке випадіння волосся, я приділяю велику увагу підбору стимуляторів для його підтримки в осінній сезон. Зараз, на щастя, моя зачіска в задовільному стані, так, зміна проходить, але не настільки драматично як колись (кілька років тому я стикнулась з катастрофічним випадінням, яке продовжувалось більше двох років, про те, як з цим впоралась та що робила писала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/18634/). Віднайшовши причину разом з лікарями, тоді я зупинила паталогічний процес і почала відновлення густоти - так в моєму житті з'явились сироватки з натуральними інгредієнтами. Я категорично проти застосування міноксидилу без контроля трихолога (хоч якщо чесно, навіть з ним - адже ця речовина має ряд системних побічних ефектів). А ось екстракти рослин, пептиди, ментол можуть бути доволі ефективними та при цьому вони безпечні для нашого здоров'я.
Серум від Reclaire містить багато корисних активів:
💚 екстракт лопуху (здавна відомий стимулятор росту волосся);
💚 корень женьшеню (покращує мікроциркуляцію, запобігає появі ранньої сивини, та покращує ріст волосків);
💚 вітаміни В5, В3, В7 (біотин) - живлять шкіру голови, стимулюють фолікули та запобігають появі лупи;
💚 ментол - за допомогою охолодження стимулює шкіру голови, регулює роботу сальних залох та прискорює ріст волосся;
💚 глюконат цинку - має протизапальну та бактерицидну дію.
По консистенції продукт рідкий, має відчутний ментоловий аромат. Наносити слід на чисте волосся після миття (якщо у вас кучері, то після миття та нанесення лівіну/незмивного крему і до нанесення стайлінгу - щоб запобігти попаданню мусу або гелю на шкіру голови). Наносимо по проборах з легким масажем, це додатково стимулює кровообіг. Деякий час після втирання відчувається холодок, так діє ментол😉. Після вбирання сушимо волосся, як зазвичай, при цьому корені не брудняться, а зачіска тримає об'єм.
Як результат комплексного використання сироватки, прийому вітамінів та раціонального харчування (а найголовніше - контролю гормонів та дефіцитів) - моє волосся випадає в межах норми навіть в період міжсезоння, нові волоски з'являються по всій голові, що дуже й дуже радує)).
Коментарі (0)