YuliHrytskoff

Шовкове молочко для вмивання з лавандою MyIDi 360° Solution Il Lavandeto Cleanser

Шовкове молочко для вмивання з лавандою MyIDi 360° Solution Il Lavandeto Cleanser

З приходом осінньо-зимового сезону мене все частіше тягне до таких засобів для вмивання обличчя як «молочко». Воно й не дивно, адже в цей період моя шкіра стає ще чутливішою та більш схильною до сухості, тому я інтуїтивно обираю максимально ніжні й делікатні засоби для очищення шкіри обличчя.

Одним із чудових представників серед таких засобів є Шовкове молочко для вмивання з лавандою MyIDi 360° Solution Il Lavandeto Cleanser, характеристиками та враженнями про яке я поділюсь у даному відгуку.

Дизайн засобів MyIDi із серії «360° Solution», звичайно, просто преміальний!

Молочко поміщене у дуже красивий затемнений скляний флакон зеленого кольору, на боці якого є надзвичайно оригінальне різьблення. Скло доволі масивне, флакон важкий.

Флакон обладнаний помповим дозатором, претензій до роботи якого в мене немає – він працює абсолютно безпроблемно.

Поверх дозатора – пластикова кришечка, стилізована під дерево.

Взагалі, таке пакування не тільки мега естетичне, але й максимально спрямоване на довготривале збереження активів у робочому стані. Тому за таку задумку – мій респект виробнику!

Об’єм молочка – 120 мл.

Флакон із засобом, у свою чергу, був запакований у надзвичайно естетичний картонний тубус білого кольору, із золотисто-чорними надписами та інформацією про молочко на ньому.

Тубус мав декілька рівнів захисту від несанкціонованого відкриття.

Коли я тільки отримала своє замовлення із засобами MyIDi із цієї серії – моєму захвату просто не було меж! Ця косметика має настільки естетичне пакування, що нею хочеться не тільки користуватися, а й просто милуватися)

Але не естетикою єдиною, тому далі – про основні характеристики молочка та його вплив на шкіру.

Склад молочка, в принципі, як і у всіх інших засобів Myidi, якими я користувалась, просто шикарний! Очищувальну основу засобу складають надзвичайно м’які ПАР, які виготовляються, зазвичай, із природніх джерел. Вони забезпечують глибоке, але максимально делікатне очищення шкірних покривів, не провокуючи сухості і подразнень. Окрім, власне, очищувальних компонентів, до складу молочка входить просто величезна кількість доглядових складників, зокрема, передовий актив DIAM Oléoactif, оливкова олія, гліцерин, екстракт оливкового листя та мучниці, мед, екстракт лаванди, вітамін Е, стійка форма аскорбінової кислоти, ресвератрол, холестерол, лецитин та інші чудові зволожувачі та антиоксиданти.

Така формула молочка забезпечує не тільки якісне очищення, але й глибокий догляд за шкірою обличчя.

Що не менш важливо, до складу засобу не входять ніякі потенційно небезпечні компоненти, тому він може бути використаний для догляду за шкірою, починаючи вже з 13 років, тому прекрасно підійде не тільки для дорослих, але й підлітків.

Консистенція засобу кремова, дуже ніжна, середньої щільності, абсолютно нежирна.

Текстура однорідна.

Колір – класичний молочно-білий.

Запах – дуже ніжний, кремово-косметичний. Легенький і ненав’язливий, але дуже цікавий. Взагалі, я не прихильник парфумованої доглядової косметики для обличчя, але аромат в молочка настільки вдалий і приємний, що це той рідкісний випадок, коли віддушка засобу мені не тільки абсолютно не заважає, але й подобається. До речі, запах молочка відчувається тільки під час його використання, на шкірі практично не залишається та доволі швидко злітає з неї.

Піноутворення як таке в молочка взагалі відсутнє.

Змивається молочко дуже легко та швидко.

Розхід економний.

Що стосується використання засобу, то, згідно рекомендацій виробника, молочко слід нанести на ватний диск або долоні, м'якими масажними рухами розподілити на сухій шкірі обличчя та шиї, після чого змити проточною водою.

Я ж відразу наношу молочко на суху шкіру обличчя та шиї, масажними рухами розприділяю його по шкірі, таким чином очищуючи її, та змиваю все теплою проточною водою.

Зазвичай, я використовую молочко при ранішньому догляді за шкірою обличчя, коли мені не потрібне глибоке очищення, а необхідно просто очистити шкіру від себуму, що утворився за ніч, залишків вечірньої доглядової косметики та підготувати шкіру для нанесення подальшого догляду. Якщо ж використовую молочко ввечері, то додатково після нього доочищаю шкіру гелем чи пінкою для вмивання, так як користуюся доволі щільним санскріном, а його змивання обов’язково повинно бути декількаступеневим. Хоча молочко і соло прекрасно очищує шкіру!

Молочко дуже легко наноситься і розприділяється по шкірі завдяки своїй ніжній, кремовій текстурі. От що мені дуже подобається в цьому молочці (на відміну від аналогічних засобів інших брендів), воно, хоч і має кремову текстуру, але абсолютно позбавлене надмірної жирності, тому може бути використане для очищення обличчя «соло» та не потребує доочищення її додатковим засобом – пінкою чи гелем.

Змивається молочко так же легко, як і наноситься, при цьому, абсолютно не піниться.

Засіб прекрасно змиває зі шкіри будь-які забруднення – шкірний жир, пил, залишки попередньої доглядової косметики, а також більшість видів декоративної косметики. І чудово підготовлює її для нанесення подальшого догляду)

Шкіра після її очищення цим молочком свіжа, гладесенька, бархатиста на дотик, абсолютно не пересушена та не стягнута. От після вмивання цим молочком в мене немає бажання одразу бігти й наносити на обличчя крем – відчуття після очищення цілком комфортні.

Також за час користування молочком помітила від нього й непоганий доглядовий ефект – періодичні висипання з’являються все рідше, шкіра не так гостро реагує почервоніннями/подразненнями на різкі перепади температур, непогано вирівнялась текстура шкіри, а також пройшли (і не з’являються нові) лущення, які є майже постійним моїм супутником в опалювальний період.

Що стосується демакіяжних властивостей молочка, то і тут воно себе показало дуже гарно. Звичайно, супер- чи водостійку косметику молочко самостійно повністю не розчинить, розводи після неї залишаться, які необхідно буде дозмивати іншим засобом; та звичайну щоденну декоративну косметику молочко розчиняє безпроблемно. До речі, очі/слизові молочко не подразнює, печіння не викликає, відчуття плівки на очах не залишає.

Взагалі - MyIDi 360° Solution Il Lavandeto Cleanser – дуже класний засіб для делікатного, але дієвого очищення шкіри обличчя! Якщо у вас чутлива шкіра, чи турбує надмірна сухість, необхідне делікатне очищення після травмуючих косметичних процедур чи використання агресивних активів, або ж просто необхідний максимально делікатний засіб для ранкового очищення – дуже рекомендую спробувати це шовкове молочко для вмивання від MyIDi!

03 грудня, 2024
YuliHrytskoff
03 грудня, 2024