Фруктовий вибух від Avenue Des Parfums
Про новинку від бренду - Fruity Lima🍓
Привіт🤍
Продовжую поповнювати свою колекцію новими ароматами і сьогодні поділюсь враженнями про парфумовану воду з нової лінійки Avenue Des Parfums✨
Запрошую до прочитання)
Як виглядає🍓
Полюбляю подібний дизайн коробочок, вигля дає красиво та підійте для подарунка✨
Композиція🍓
Fruity Lima - аналог на всім відомий Burberry Her Elixir de Parfum ( мій дпис можна почитати тут -> https://club.makeup.com.ua/post/36238/ ), тож ноти доволі подібні✨
- початкова нота - лимон, мандарин, полуниця, чорна смородина
- нота серця - жасмин, фіалка
- кінцева нота - амбра, ваніль, деревинні ноти, дубовий мох, кашмеран, мускус, пачулі
У використанні🍓
Fruity Lima - соковита суміш ягід, фрукті та квітів, що створють елегантну розкішну композицію.
Аромат дійсно дуже подібни до Her, тож дівчата, яким він полюбився, точно його вподобають✨
Стартує він досить концентровано, я би сказала "вибухає" всіма складовими одразу і поступовов розкривається на шкірі уже більш ніжно та грайливо.
До речі, та сама йодова нотка також присутня🎶
Згодом, аромат знижує свій градус і стає витонченішим, де чіткіше відчуваються полунично-смородинові ноти.
Солодка ваніль додає легкої пряності, а мускус робить аромат теплішим та затишнішим.
Пачулі є афродизіаком та додає аромату загадкової та димної атмосфери.
Висновки🍓
Fruity Lima від Avenue Des Parfums - уособлення жіночності та спокусливої пряної витонченості, ідеальна вечірня вуаль вашого образу та водночас може бути специфічним та зухвалим🔥
Моя щира рекомендація дівчатам, яким припав до душі Burberry Her Elixir de Parfum🤍
Дякую кожній за увагу🍓
Коментарі (0)