krutoguuz

ЩО МОЖЕ БУТИ КРАЩЕ НІЖ ШОВКОВА ПОСТІЛЬ, БІЛИЗНА ТА ІНШИЙ ТЕКСТИЛЬ?

Сьогодні вас познайомлю ближче зі зволожувальним лосьйоном-бустером для тіла з шовком від HILLARY .

Мене завжди дуже приваблює мінімалізм в дизайні, бо такі баночки завжди виглядають дорого і радують моє око.

Даний продукт має веганський склад та не тестується на тваринах.

Активні компоненти:

• SR-SPIDER POLYPEPTIDE-1 - створює невидиму та не відчутну плівку на шкірі, яка перешкоджає вивільненню вологи зі шкіри;
  • Galactinol Advanced - покращує гідратацію завдяки посиленому виробленню гіалуронової кислоти;
  • Натуральні рослинні ефіри та олія жожоба- тануть при температурі шкіри, надаючи текстурі бальзаму шовковистості та невагомості;

Текстура у засобу дуже цікава, бо він спочатку ніби густий і тягучий в тубі. При контакті зі шкірою перетворюється на легку консистенцію та дуже швидко поглинається.

Аромат - тут я відчуваю ванільну пудру і трішки медові солодкі нотки.

Перший раз аромат був дивним і не зрозумілим, я спочатку перелякалася, що він мені не подобається. Дала другий шанс і зрозуміла, що під час першого використання в мене відбулося очікування - реальність аромату. В своїй голові я його трішки по іншому уявита і це мене злякало першого разу.

Аромат тримається на тілі досить довго і дуже гарно зволожує та ніби наповнює шкіру.

Єдина неприємність це термін після відкриття, бо він всього 3 місяці. Надіюся я встигну закінчити засіб.

Якщо ви вже замінили резинки для волосся на шовкові, то можливо вже час подбати за шкірою тіла?) А може все ж почати з тіла?

04 грудня, 2024
krutoguuz
04 грудня, 2024