Нічого лишнього: Bourjois Eye Catching Eyeshadows Nude Palette
Ідеальна палетка для легкого макіяжу, як на кожен день, так і для чогось особливого
Bourjois Eye Catching Eyeshadows Nude - ідеальний приклад базової нюдової палетки, де зібрані потрібні відтінки, які між собою ідеально поєднуються. І якщо мені хочеться саме нюду, або супер швидкого макіяжу - я беру саме її.
Чому вона фаворит серед моїх нюдових палеток?
По-перше - компактність. Палетка має невеликий розмір, міцний матеріал і поміститься в будь яку сумочку і стане не замінним помічником у ваших пригодах. Також в ній є дзеркало, а завдяки механізму, який дозволяє крутити його як завгодно - це стане і заміною звичайному дзеркалу в вашій косметичці. Авжеж в комплекті був аплікатор-пензлик, але я його одразу викинула.
По-друге самі кольори. Їх 8м і вони мають разні фініші і текстури. З нею можна зробити легкі розтушовані стрілочку, затемнити складку, та й просто нанести сяючі відтінки, як легкий акцент, та й смокі я вам скажу - цілком реально зробити
Кольори в палетці розташовані так, що починаються від найсвітлішого і закінчуються найтемнішими, то ж буде доволі легко описати кожен з них.
- Молочний сатиновий відтінок. Він здається майже білим, але помітен легкий теплий підтон. Він має приємну текстуру, не пилить, але переносити на повіку краще пальцем або точково "бочечком". Він має помірне сяйво з золотистими блискітами, яке при бажанні, можна використовувати як хайлайтер.
- Світло-бежевий матовий відтінок. Такі відтінки я люблю використовувати, що б висвітлити повіку, або підчистити розтушовку. Гарний світлий колір, сердньої пігментації.
- Таупово-горіховий відтінок. Так, в рефілі та й як набирається на палець - виглядає більш темним, через що я навіть здивувалась його місце знаходженням. Але цей відтінок має можливість нашаровування, тож ви можете як отримати легку натуральну тінь, так і доволі глибокий відтінок. Тушується без проблем і без бруду.
- Беж з сатиновим фінішем. Доволі приємний відтінок з теплим підтоном. Не примхливий, підійдше для будь якої зовнішності. Непогано сяє.
- Сяюче рожеве золото. Я бачила відгуки, що люди бралу цю палетку через цей магічний відтінок, та й визнаю - я одна з них. Маслянистий, гарно пігментований, він має дуже гарну текстуру, яка легко переноситься на повіку, залишаючи після себе приємний блиск. Не дивлячись на очевидний підтон, цей відтінок ідеально підходить не тільки для холодного макіяжу, а я добре вписується в теплу і навіть помаранчову гамму. Відтінок містить доволі різні частинки, через що краще наносити на базу, бо є вирогідність побачити ввечері ці частички під очима.
- Золотий шимер. Пігментовано, м'яко і сяюче. Я такі відтінки раніше ну дуууже полюбляла і використовувала їх на будь яку зйомку, та й просто на роботу. Прекрасно переноситься на повіку, чудово сяє. Класика є класика.
- Бургунді з матовим фінішем. Мабуть завдяки цьому відтінку, палетка і виглядає більш універсальною. Колір можливо нашаровувати, через середню пігментацію, на диво тушується гарно. Не сильно пилить, гарно змішується з іншими.
- Чорний матовий відтінок. В мене доречі мало чорних кольорів в палетках і якщо порівнювати з ими що є - цей найприємніший в роботі. Середня пігментація не дає мені наробити плям, пилить не сильно, тож бруду зовсім немає. Тушується він гарно і його я часто використовую, хоча по рефілу не сильно і помітною
Я вважаю, що ця палетка буде прекрасним варіантом для дорожньої косметички, бо нею легко зробити безліч простих макіяжів. Також, її якість і відтінки, дозволяють стати гарним кандидатом, для того що б познайомитися з тінями і навчитися робити будь які макіяжі, бо ці відтінки - це база. Авжеж, вона в чомусь морально застаріла, але чорний, беж, коричнивий - він актуальний завжди, та й сяючі відтінки я б назвала більш нейтральними.
Так, вона не створена для креативу, але як нюд - вона мене влаштовує.
Коментарі (0)