Чистикова Дар'я

Гель для вмивання обличчя з АНА кислотами

Гель для вмивання обличчя з АНА кислотами

Починаю серію дописів за результатом використання доглядової рутини від NanoCode. І сьогодні про гель для вмивання ⬇️

Дизайн гелю простий, пластиковий флакончик з помповим дозатором. Прозорий, зручно, що можна "на око" контролювати залишок. Об'єм складає 100 мл (ще є варіанти 10, 250, 500 мл).

Текстура, очікувано, гелева, доволі щільна. Має аромат чогось аптечно-лікарняного, специфічний, особисто мені знадобився час для звикання. За кольором, гель має ледве зелений відтінок.

У складі він містить м'які очищувальні агенти. Серед зволожувальних компонентів присутні гліцерин та гліцерил олеат, а також екстракти мальви та алое вера, які заспокоюють і живлять шкіру. Лактова, цитрусова, тартарова, гліколева та яблучна кислоти виконують роль кислот для регулювання pH шкіри та покращення її вигляду.

Гель підходить для очищення комбінованої, жирної і чутливої ​​шкіри, а також для шкіри з акне і запаленнями.

Враження від використання

Гель майже не піниться, він дуже м'який та комфортний у використанні. Шкіру не щипає, головне — уникати потрапляння в очі та не змивати ним макіяж.

Він легко наноситься, рівномірно розподіляється по обличчю. Після змивання (яке не викликає труднощів, адже гель не залишає плівки) шкіра залишається зволоженою, без відчуття стягнутості.

Гель добре очищає від себуму та забруднень. Жодних подразнень чи висипань після застосування у мене не виникло. Шкіра відчуває себе комфортно, вона не пересушена, а навпаки — гель робить її більш сяючою і пружною.

Як на мене делікатний та гарний очисник з розряду "зеленої косметики", зе і за цілком приємною ціною. Раджу придивитися та спершу спробувати міні-версію враховуючи специфічний аромат (на щастя, у виробника такі є).

03 грудня, 2024
03 грудня, 2024