Iryna Koval

Joko Blend Silky Touch

Joko Blend Silky Touch
Joko Blend Silky Touch

Давно шукала щось універсальне для догляду за волоссям і набір Silky Touch від Joko Blend став для мене справжнім відкриттям. Він включає два засоби — безсульфатний шампунь та бальзам для всіх типів волосся, які чудово працюють в тандемі.

Joko Blend Silky Touch

Що мене приємно здивувало, це текстура шампуню: легка, але дуже комфортна у використанні. Він не пересушує шкіру голови, адже не містить сульфатів. Аромат – ненав’язливий, з легкими трав’яними нотками, що робить процедуру миття волосся ще приємнішою.

Склад:

Протеїни пшениці зволожують і відновлюють волосся, додають йому пружності.

Олія кокоса забезпечує об’єм і м’якість, а ще робить волосся шовковистим.

Екстракти фукуса та ламінарії — справжні стимулятори росту та живлення волосяних фолікулів.

Пантенол захищає волосся від агресивного впливу зовнішніх факторів.

Після миття волосся виглядає доглянутим, не сплутується, з’являється природний блиск. Найголовніше — я помітила, що зачіска тримає об’єм довше, ніж зазвичай.

Бальзам – це любов із першого застосування. Він має приємну, трохи густу консистенцію, яка легко розподіляється по всій довжині волосся. Відразу після нанесення відчувається, як волосся стає м’якшим і слухнянішим.

Що важливо, бальзам не обтяжує волосся, навіть якщо його нанести трохи більше, ніж потрібно. У складі знайшла такі компоненти, які роблять цей засіб по-справжньому унікальним:

Мигдальна олія, авокадо та крамбе роблять волосся більш еластичним і міцним, захищаючи його від ламкості.

Сквалан працює на глибоке зволоження та утримання вологи всередині волосини.

Протеїни пшениці та ламінарія створюють невидиму захисну плівку, запобігаючи негативному впливу зовнішнього середовища

Після використання волосся стає гладеньким, легко розчісується, кінчики виглядають доглянутими.

Окремо хочу відзначити упаковку! Набір упакований у стильний бавовняний мішечок, який можна використовувати і після закінчення засобів або для подорожів.

Після декількох тижнів використання я вже помітила позитивні зміни: волосся стало більш слухняним, доглянутим, а його структура — міцнішою. Тепер шампунь та бальзам Joko Blend — мої фаворити, які хочеться радити всім!

03 грудня, 2024
Iryna Koval
03 грудня, 2024