Joko Blend Silky Touch
Набір для догляду за волоссям
Давно шукала щось універсальне для догляду за волоссям і набір Silky Touch від Joko Blend став для мене справжнім відкриттям. Він включає два засоби — безсульфатний шампунь та бальзам для всіх типів волосся, які чудово працюють в тандемі.
Шампунь Truly Natural
Що мене приємно здивувало, це текстура шампуню: легка, але дуже комфортна у використанні. Він не пересушує шкіру голови, адже не містить сульфатів. Аромат – ненав’язливий, з легкими трав’яними нотками, що робить процедуру миття волосся ще приємнішою.
Склад:
• Протеїни пшениці зволожують і відновлюють волосся, додають йому пружності.
• Олія кокоса забезпечує об’єм і м’якість, а ще робить волосся шовковистим.
• Екстракти фукуса та ламінарії — справжні стимулятори росту та живлення волосяних фолікулів.
• Пантенол захищає волосся від агресивного впливу зовнішніх факторів.
Після миття волосся виглядає доглянутим, не сплутується, з’являється природний блиск. Найголовніше — я помітила, що зачіска тримає об’єм довше, ніж зазвичай.
Бальзам Deep Care
Бальзам – це любов із першого застосування. Він має приємну, трохи густу консистенцію, яка легко розподіляється по всій довжині волосся. Відразу після нанесення відчувається, як волосся стає м’якшим і слухнянішим.
Що важливо, бальзам не обтяжує волосся, навіть якщо його нанести трохи більше, ніж потрібно. У складі знайшла такі компоненти, які роблять цей засіб по-справжньому унікальним:
• Мигдальна олія, авокадо та крамбе роблять волосся більш еластичним і міцним, захищаючи його від ламкості.
• Сквалан працює на глибоке зволоження та утримання вологи всередині волосини.
• Протеїни пшениці та ламінарія створюють невидиму захисну плівку, запобігаючи негативному впливу зовнішнього середовища
Після використання волосся стає гладеньким, легко розчісується, кінчики виглядають доглянутими.
Окремо хочу відзначити упаковку! Набір упакований у стильний бавовняний мішечок, який можна використовувати і після закінчення засобів або для подорожів.
Після декількох тижнів використання я вже помітила позитивні зміни: волосся стало більш слухняним, доглянутим, а його структура — міцнішою. Тепер шампунь та бальзам Joko Blend — мої фаворити, які хочеться радити всім!
Коментарі (0)