𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Коктейль для росту волосся

Кожного року я стикаюся з сезонним випадінням волосся, пік якого припадає на осінь. Саме в цей час воно випадає найінтенсивніше, тому вирішила спробувати коктейль для росту волосся від LUM.

Тішить, що засоби розроблені професійним лікарем-трихологом, адже це викликає ще більше довіри.

Цей засіб призначений не тільки для росту волосся, а й для запобігання його випадіння. Він містить високу концентрацію активних компонентів натурального походження.

Склад багатий на олію чорного кмину, яка відома своєю ефективністю в догляді за волоссям. Також із цінних активів наявні біотин, нікотинова кислота і піридоксин.

Такий комплекс повинен забезпечити покращення мікроциркуляції, зміцнення, нормалізації обмінних процесів в шкірі голови і власне пробудження волосяних цибулин, стимулювання росту і зупинення випадіння.

Коктейль від LUM випускається в картонній коробці.

Флакон із затемненого скла з піпеткою.

Об'єм: 50 мл.

Перед використанням кожного разу необхідно збовтати.

Коктейль представляє собою рідину жовтого кольору з маслянистою текстурою. Тактильно - це олія, жирненька, щільна.

Запах натурального кмину. Раніше мені не доводилося користуватися засобами, де б він був у складі, але чула за нього багато хорошого. Так, він трохи специфічний, але не надто гучний, щоб дратував своєю присутністю.

Використання

Піпетка гарно набирає засіб. Спочатку наношу на шкіру голови, активно розподіляючи по всій площі, роблячи одночасно масаж. А також виробник радить наносити і по всій довжині. Це можна зробити навіть гребінцем.

Витримувати треба від 2 до 12 годин. Оптимальніше наносити на ніч. Зігріваючої дії від нього нема.

Витрата у мене займала в середньому 3 піпетки.

Так як коктейль являється маслянистою сумішшю, то і волосся після нанесення стає масним. Дивно, але подушка зовсім не забруднюється, на ній не залишається жирних слідів.

Засіб частіше наносила на ніч, щоб він довше працював і дав кращий ефект. Іноді після нанесення декілька хвилин робила масаж спеціальною щіткою.

Змивається, доречі, без проблем. Як завжди я промиваю волосся шампунем 2 рази і все ок

Враження і ефект

Завтра буде вже 2 тижні як я користуюся цим коктейлем і за цей час волосся стало випадати значно менше, чому я неймовірно рада. Волосся не так лізе під час миття і коли розчісую його у вологому стані, то на щітці залишається не така кількість випавших волосинок, як раніше. Вважаю це чудовим результатом.

Також помітила що засіб позитивно вплинув і на довжину волосся, з'явилося більше блиску і шовковистості. Кінчики перестали бути такими сухими.

Щодо росту, то потрібно більше часу і подовження курсу.

Найбільше я очікувала скоротити такі шалені втрати і успіх вже є.

Коктейль від LUM - це дійсно справжній рятівник, який допомагає боротися з проблемою і тішить таким чудовим результатом. Негативної реакції не викликав.

04 грудня, 2024
04 грудня, 2024