Anna_feerie

Анти-ейдж для чоловіків? Ну нарешті!

Мій чоловік спочатку був скептично налаштований до косметики як такої, але влітку йому дуже зайшли санскріни, які я йому придбала, та й креми з моєї полички також частенько став позичати, тому поступово звикає до повноцінної доглядової рутини 🤩. Лінійка Anti-age Hyaluron найбільше приваблює своїми складами – тут робочі активи, багато зволожуючих та відновлюючих компонентів та навіть відсутній мікропластик!

Тож, давайте почнемо з класики, а саме – з антивікового бальзаму після гоління «Гіалурон»

Мені здається, що кожен чоловік мав бальзам від Нівеї, а кожна жінка – точно дарувала його коханому на свято)). Засіб знаходиться в скляному флаконі, має приємний аромат та консистенцію лосьйону. В складі гліцерин, гіалуронова кислота, пантенол та… спирт. Я не проти спирту, якщо він гарно збалансований в формулі та не викликає побічних ефектів. Але тут бальзам все ж трохи підпікає шкіру після гоління – так, це стандартний підхід до подібних засобів, але, як сказав чоловік, він вже спробував більш лагідні та комфортні продукти, тому цей бальзам не став улюбленим на відміну від інших продуктів.

Цей засіб сподобався набагато більше, адже він має легеньку текстуру, немов сироватка, максимально швидко вбирається та залишає шкіру гладенькою та зволоженою без жодного натяку на жирність. Також чудово заспокоює шкіру після гоління (і не пече)). В складі гліцерин, вітамін Е, гіалуронова кислота та ретинил пальмітат – тобто окрім зволоження продукт ще й забезпечує анти-ейдж дію та з часом сприятиме вирівнюванню тону та виробленню колагену.

Дуже легкий та комфортний крем, який приємно охолоджує та зволожує ніжну шкіру. В складі гліцерин, каприлові тригліцериди, гіалуронова кислота, вітамін Е. Текстура доволі приємна, швидко всотується та не викликає жодних негативних відчуттів. Завдяки такій новинці в догляді чоловік вже не настільки виглядає пандою, як до того)). Але головне в нашому випадку - це щоб дружина нагадувала, адже все одно чоловікам доволі незвично мати одразу таку кількість баночок на своїй поличці).

Ось цей крем – справжня зірка набору, адже він настільки комфортний та дієвий, просто вау!!! Тут також в складі міститься гліцерин, вітамін Е, гіалуронова кислота та ретинил пальмітат. Крім цього, маємо два сонцезахисних фільтри – авобензон (більш старого покоління) та Тіносорб S (СПФ нового покоління, який стабілізує авобензон). До речі, тут також є спирт, але він жодним чином не проявляє себе негативно.

Текстура кремова, насичена, при цьому не жирна. Наноситься легко, після вбирання залишає злегка зволожений фініш, проте без натяку на масний блиск. Чоловіку крем дуже сподобався, адже з ним шкіра м'яка та ніби оксамитова. І ось тут найцікавіше – якби не аромат чоловічої косметики, я б мабуть забрала цей крем собі, адже це найкраща база під макіж!)) От правда, так легко та гладенько тональний ще не лягав на мою шкіру). Тож, тепер не тільки чоловік позичає мої засоби, а і я його)).

04 грудня, 2024
Anna_feerie
04 грудня, 2024