Матувальний крем та загальні враження від догляду
NanoCode
Останній етап рутини по догляду — крем із матуючим ефектом. Він виявився таким же ефективним, як і інші засоби лінійки. Детальніше розповідаю далі ⬇️
У мене міні-формат крему, тобто 10 мл. Цього об'єму мені вистачило на 2,5 тижні використання щодня у мінімальній кількості. Як бачите, витрата виходить економічна.
Окремо тішить наявність дозатору навіть у міні версіі, мінімізація контакту крему з повітрям – завжди плюс.
За текстурою він досить легкий. Має швидкоплинний та ненав'язливий пудрово-цитрусовий аромат.
У складі з основного:
• Tapioca Starch (крохмаль тапіоки) — поглинає надлишок шкірного себуму, забезпечуючи матовий ефект.
• Rice Starch (рисовий крохмаль) — зменшує блиск і створює гладкий матовий фініш.
• Glycerin (гліцерин) — зволожує шкіру, не створюючи жирного блиску.
• Mushroom Extract (екстракт гриба) — заспокоює шкіру, допомагає звужувати пори.
• Rice Bran Oil (олія рисових висівок) — легке живлення без обтяження, не спричиняє жирного блиску.
• Hydrolyzed Rice Protein (гідролізований рисовий протеїн) — підтримує баланс вологи.
Підходить для догляду за жирною і комбінованою шкірою обличчя.
Враження від використання
Крем легко наноситься та розподіляється. Вбирання відносно швидке, займає близько 3-5 хвилин.
Що мені сподобалось, так це відчуття після поглинання крему: шкіра стає ніби припудреною, при тому немає сухості чи лущення. Легеньке природние сяйво залишається.
З перших днів використання шкіра залишається без знайомого жирного блиску значно довше — майже до кінця робочого дня.
Жодних висипань чи алергії крем не спровокував.
Він також є гарною основою під макіяж, тональний крем лягає помітно рівномірніше і виглядає більш натурально.
У парі з цим кремом, я використала крем навколо очей з патч-ефектом:
Пробничок 3мл, тому про пакування особливо додати нічого.
Текстура крему щільніша за крем для обличчя, він потребує більшого часу для вбирання. Аромат кремово-косметичний, без явної віддушки.
У складі присутні:
• Almond Oil (мигдальна олія) — живить, зволожує та пом’якшує ніжну шкіру навколо очей.
• Glycerin (гліцерин) — зволожує, утримуючи вологу в клітинах шкіри.
• Caprylic/Capric Triglyceride (каприл/каприн тригліцериди з кокосової олії) — забезпечує живлення, пом'якшення та легку текстуру.
• Inca Inchi Oil (олія інка інчі) — багата на омега-3, 6 і 9 жирні кислоти, які відновлюють та підвищують еластичність шкіри.
• Camellia Extract (екстракт камелії) — антиоксидант, який зменшує почервоніння та зміцнює шкіру.
• Ginkgo Biloba Extract (екстракт гінкго білоба) — стимулює мікроциркуляцію, зменшує набряки та темні кола.
• Cucumber Extract (екстракт огірка) — освіжає, заспокоює та тонізує шкіру.
• Squalane (сквалан) — захищає шкіру від втрати вологи, роблячи її гладкою та м'якою.
• CO2 Green Coffee Extract (екстракт зеленої кави) — багатий на антиоксиданти, стимулює кровообіг і зменшує набряки.
• Replexium (комплекс пептидів) — сприяє зменшенню зморшок і підвищує пружність шкіри.
• PatcH2O% (комплекс зволожувальних компонентів) — забезпечує миттєве та довготривале зволоження.
• Allantoin (алантоїн) — заспокоює та регенерує шкіру.
• Sodium Ascorbyl Phosphate (стабільна форма вітаміну С) — освітлює, стимулює вироблення колагену та захищає від оксидативного стресу.
Враження від використання
Під час нанесення крему відчувається приємне охолодження, особливо під час розподілення та легкого масажу.
Крем непогано зволожує та пом’якшує шкіру. Ліфтинг-ефект помітний лише частково, адже для досягнення хорошого результату виробник рекомендує використовувати крем щодня протягом 3-5 тижнів. У моєму випадку його вистачило лише на 1 тиждень.
Загалом це непоганий крем для догляду за шкірою навколо очей, і за нагоди я б повторила його.
Результат застосування обох кремів >>>
Шкіра стала більш рівною, без небажаного блиску і при тому зволоженою.
Загальні враження про лінійку
Засоби від NanoCode здивували своєю ефективністю. Вони добре працюють як у комплексі, так і як окремі продукти. Особливо хочу виділити тонік і матувальний крем — ці засоби мені особливо сподобались та підійшли.
Тож, якщо ви в пошуках якісної лінійки, яка справді виконує заявлені обіцянки, рекомендую звернути увагу на виробника. А ще їх цінова політика приємно потішить ваш гаманець 😉
Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)