Iryna Koval

Ополіскувач для ротової порожнини зі смаком свіжої м'яти

Після знайомства із зубною бренду Splash я не могла пройти повз ополіскувач із м’ятою. Моє перше враження — ідеальне поєднання аромату, ефективності та дбайливого догляду.

Цей продукт одразу підкорив своєю ніжною дією. Він чудово освіжає дихання, але без того агресивного «холодка», що іноді залишають ополіскувачі зі спиртом. Формула не містить спирту, тому жодного подразнення чи відчуття сухості — лише приємний смак м’яти.

Основні переваги, які я помітила:

• Підходить для чутливих ясен завдяки рівню pH 5,0-6,0.

• Дарує тривале відчуття свіжості без надмірної «ментолової різкості».

• Підтримує здоров’я слизової оболонки ротової порожнини.

• Запобігає запаленням і карієсу завдяки антисептичним властивостям.

Окремої уваги заслуговує склад. Тут усе просто та природно. Ефірна олія кедра додає продукту унікальних властивостей: вона уповільнює ріст бактерій, запобігає виникненню карієсу та має протигрибковий ефект. Ментол, як завжди, чудово заспокоює подразнення та допомагає загоювати дрібні пошкодження на яснах.

Що важливо для мене — ополіскувач не лише освіжає, а й працює на оздоровлення ротової порожнини. За кілька тижнів використання я помітила, що ясна стали менш чутливими, а неприємні відчуття після вживання гарячої або холодної їжі зникли.

З кожним використанням відчуваєш, як цей ополіскувач дбайливо заспокоює ясна та освіжає дихання. Після такого досвіду хочеться продовжити знайомство з іншими продуктами бренду Splash.

04 грудня, 2024
Iryna Koval
04 грудня, 2024