Айліш Гід | Eilish
Який аромат обрати з трьох бюстів? ⭐️
Ви просили - я зробила 🤩
Порівняння всіх Айлішів, розповім кому сподобається, та якраз червоні заїхали на мейкап як новинка, тому зберігайте допис, хто планує покупку 🫧
А ось хто мене надихнув на цей допис...)
⭐️
Недавно розмовляли з Pilirina (сайт не дає тебе відмітити) на парфумерну тему , і таке співпадіння, саме в той день я до розмови, була в магазині де ще фоткала нові наборчики золоті, ну і Іра запропонувала мені зробити такий допис порівняння, бо я чомусь думала що ці аромати вже не на піку популярності, але погортав різні групи парфумманьяків та розпивів, зрозуміла що цей , саме золотий аромат, чи не топ за рік по запитам у людей ⭐️
потім мені написала подруга і також спитала чи продають досі золотий бюстик?
Ще й подруга хоче обирати аромат онлайн, то ж я знаю вона мене читає , тому цей допис і для тебе 💐
То ж, почну з золотого 💛
💛
Eilish Billie Eilish
Верхні ноти: Цукор, Червоні Ягоди і Мандарин;
ноти серця: Ваніль, Какао, Спецієві Ноти і Троянда; ноти бази: Боби Тонка, Амбра, Мускус і Деревні Ноти.
Я робила допис на другий аромат, додам тут лінк, але повторюсь , що я взагалі нейтрально відношусь по співачки, не фанат, тому думка про парфуми не затьмарена кумирством чи ще чимось)))
Цей аромат б'є топ продаж і в магазинах, і в розпивах, коли я писала допис про чорний флаокн, я там написала що цей дуже засолодкий, через деякий час я трошки змінила думку, але не кардинально.
✨
Це гаряче ванільне какао, саме гаряче, з дрібкою спецій які додають у голден мілк .
✨
Аромат - кокон, дуже затишний, комфортний, дійсно теплий.
Пару пшиків окутують як теплий плед, аромат гурманіка, але в міру.
✨
Та при цьому солодкість на максимумі, вона не кричаща та 100% присутня весь час.
🔥
Аромат нагадує зимові посиденьки у каміну з гарячим какао , є в ньому трошки інтимності, сексуальності, але томної такої, не явної.
Недавно писала про шоколаний парфум тут https://club.makeup.com.ua/post/58213/
вони різні, там гаряча кружка чи розтоплена плитка молочного шоколаду , а тут саме какао більш вишукане, відчувається що аромат зроблено якісно.
🖤
Eilish No 2 Billie Eilish
Верхні ноти: Бергамот і Цвіт Яблуні;
ноти серця: Чорний Перець, Папірус і Мак;
ноти бази: Пало Санто, Чорне Дерево і Ваніль.
Про цей аромат писала тут, враження не змінились, не дуже складний, але гарно зроблений медитативний аромат, який пахне палочками Пало Санто та димом цих же палочок.
🖤
дописв
❤️
Eilish No.3 Billie Eilish
Найбільш спірний аромат.
От поки самі не спробуєте, не вірте одразу , що він схож на Баккару , можливо так люди пишуть не спробував, а подивились лише на піраміду, але ... але, носи різні, тому повірю і в таке)
Верхні ноти: Рожевий Перець, Грейпфрут і Жасмин; ноти серця: Ялина, Шафран і Кедр;
ноти бази: Мускус, Амбра і Дубовий Мох.
❤️
Це нереально гострий аромат, перцовий, колкий, одночасно колючий та щекотливий, який на шкірі трасформується в дещо прискіпливе , в мене так, можливо у вас інакші емоції 🫢
З перчиками виходять і бальзамічні акорди, дещо нагадують ті що у другого аромату, але вони заховані за колючим стартом.
🖤
Цей аромат не моє, він дратує, він кричить, вньому забагато спецій , а жасміну и мха не відчувається зовсім. Бальзам та смоли якось дражнять , аж занадто .
То ж , які висновки?
💛Золотий сподобається тим, хто шукає аромат - гурманіку, аромат-кокон, хоче бути такою солодкою булочкою чи зефіркою))
🖤Чорний - більш медитативний, а-ля нішевий, але легкий, аромат унісекс, без солодкості.
❤️Червоний - провокаційний та злегка специфічний, особливо для зіркового аромату, колючий та спеційний, має монотонну бальзамічну базу, треба тестит перед покупкою великого флакону або почати з пробника.
Самі флакони виглядають стильно, вони матові, немов монументи чи арт-обʼєкти на туалетному столику, зроблені дуже якісно. Самі парфумі - Made in USA.
Дякую за увагу 💕
Про які новинки ще цікаво ? 🌿
Коментарі (0)