Ta_nyaaaaaaa

Мастхев для відновлення захисного бар‘єру і не тільки

Для підтримки захисної функції шкіри, усуненням почервонінь і подразнень точно варто взяти цю маску.

Ламелярну маску я взяла на заміну крему, а сподобалась вона мені не менше.

Баночка має об‘єм 50 мл і нагадує пакування крему.

Всередині щільна й однорідна маска жовтуватого відтінку, що нагадує звичайний крем.

Аромат відсутній. За це окремий плюс, бо останнім часом ароматизатори залишають негативний вплив на моїй чутливій шкірі у вигляді почервонінь, печіння і навіть висипань.

Дуже мені подобається, що маска НЕЗМИВНА. Тому часто використовую її на ніч у якості заспокійливого нічного крему. Він абсолютно повністю поглинається шкірою, не залишаючи жирного блиску чи неприємного відчуття плівки. Натомість я відчуваю приємну легку прохолоду, потужне зволоження і заспокоєння. Обличчя з нею виглядає матовим, гладким, а рельєф більш рівний.

Перший ефект бачила відразу після використання, через 15-20 хвилин після нанесення. Виходить так, що вранці я прокидаюся майже з ідеальною шкірою. Вона сяюча, тон рівномірний, почервоніння зникають, як і висипання. Значно зменшуються прояви висипань, у тому числі алергічного характеру. Крім того, за півтора місяці активного використання я помітила зменшення прояву куперозу. Цього не очікувала, тому як приємний бонус :)

Ламелярна маска - мастхев, якщо ви маєте у догляді активи (кислоти, ретинол), тому що шкіра потребує активного відновлення. Особливо зараз у холодний період ❄️

▫️пантенол і алантоїн - заспокоюють, зменшують подразнення, сприяють регенерації

▫️олія насіння коноплі, олія насіння льону - живлять і заспокоюють шкіру, мають протизапальні властивості

▫️ екстракт центели азіатської, asiaticoside - сприяють загоєнню та покращує еластичність шкіри

▫️ екстракт троянди і олія плодів шипшини - зволожують, тонізують, мають антиоксидантні властивості

▫️ екстракт кореня солодки, рутин, есцин - освітлюють шкіру, зменшують почервоніння, зміцнюють судини

▫️ фосфоліпіди, сфінголіпіди, лецитин пальмітат - підтримують бар’єрну функцію шкіри, зберігають вологу

▫️ бісаболол, екстракт гінкго білоба - потужні антиоксиданти, знімають запалення

04 грудня, 2024
Ta_nyaaaaaaa
04 грудня, 2024