Вітамінна сироватка для обличчя MyIDi 3C20+ PolyVit Serum
Насичує шкіру мультивітамінами, забезпечуючи локальний позитивний вплив на епідерміс
Період міжсезоння не завжди найкращим чином позначається не тільки на самопочутті, але й часто – на зовнішності. Тому в осінньо-весняний сезон намагаюся максимально наситити організм вітамінами – з допомогою харчових продуктів, дієтичних добавок та … якісної доглядової косметики)
Дуже цікавий вітамінний склад міститься у Вітамінній сироватці для обличчя MyIDi 3C20+ PolyVit Serum. І, так як зараз це як ніколи актуально, розповідаю про неї більш детально у даному відгуку.
Оформлення/дизайн
Одразу після купівлі, сироватка була запакована у красиву картонну коробочку темно-зеленого кольору, яка зі всіх сторін була ретельно заклеєна захисними клейкими стікерами, що гарантують першість відкриття. На обороті коробочки – вся необхідна інформація про засіб від виробника.
Флакон, у який поміщена сироватка, виготовлений із якісного пластику білого кольору, має цікаву видовжено-циліндричну форму. На обороті – повторення офіційної інформації про сироватку від виробника.
Флакон має помповий дозатор, що дуже зручно та гігієнічно, а також гарантує збереження властивостей активних компонентів, оскільки виключає їх контакт із повітрям та сонячним світлом.
Флакон міцно закривається прозорою пластиковою кришечкою, що забезпечує гігієнічність користування та зберігання і транспортування флакончику.
Об'єм сироватки – 30 мл.
Характеристика властивостей
Склад сироватки – це ціле джерело найнеобхідніших вітамінів для шкіри. Зокрема, до неї входять такі вітаміни як С (в інноваційній жиророзчинній формі), Е, В5, В1 та деякі інші – вони інтенсивно живлять шкіру і надають локальний позитивний вплив на епідерміс. Окрім цього, до складу сироватки входить комплекс активних антивікових компонентів із центели азіатської, Д-пантенолу і ретинолу. Міститься в ній і олія насіння шавлії, і ферулова кислота, і бісабобол. Одним словом, склад шикарний! А, враховуючи відсутність шкідливих для здоров’я компонентів, - ще й абсолютно безпечний.
Консистенція засобу кремово-емульсійна, легенька. Щільність, як і жирність, мінімльна.
Текстура однорідна.
Колір – ніжний молочно-рожевий.
Запах – косметичний, приємний, ненав’язливий. «Дорогий». Вловлюю в ньому щось медичне, найімовірніше, за рахунок наявності вітамінів у складі. Запах сироватки деякий час відчувається на шкірі, проте, він не заважає і не відволікає, так як не є інтенсивним чи гучним.
Використання, результат та мої враження від застосування MyIDi 3C20+ PolyVit Serum
У використанні сироватки все стандартно – наношу декілька капель засобу масажними рухами на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї, хвилин за 10-15 закриваю її кремом. Застосовую сироватку, зазвичай, при вечірньому догляді за шкірою обличчя (для ранішнього догляду в мене сироватка від цього ж виробника, але з пробіотиками, про неї можна прочитати тут - https://club.makeup.com.ua/post/58344/), хоча виробник зазначає, що сироватка може бути використана як при ранковому, так і при вечірньому догляді за шкірою обличчя.
За рахунок своєї ніжної, кремово-емульсійної текстури, сироватка дуже легко наноситься, не скочується при її розподіленні по шкірі. Поглинається швидко – практично за руками. Крем поверх неї також наноситься безпроблемно, лягає рівно та не скочується.
Після поглинання сироватки відчуття абсолютно комфортні – немає ні липкості, ні жирності, ні плівки.
Шкіра гладесенька, має гарний природній блиск. Надмірної жирності шкіри сироватка не провокує. Також не викликає жодних негативних реакцій – по типу алергії чи висипань.
Що стосується результату від використання, то в даному аспекті сироватка мені сподобалась! В період міжсезоння в мене шкіра часто стає досить тьмяною, і от перше, що я помітила при використанні сироватки – це як шкіра знову почала набувати свого нормального здорового кольору, стала розовіша і свіжіша, покращився не тільки тон, але й рельєф шкіри.
Також помітила гарний зволожувальний ефект і заспокійливі властивості.
Взагалі, шкіра за час користування цією сироваткою змінилася у кращий бік – гарно вирівнявся тон та рельєф шкіри, вона достатньо зволожена, лущення відсутні, пори виглядають дисципліновано, шкіра гладенька, навіть шовковиста на дотик, на вигляд доглянута. Я задоволена результатом!
💚Підсумки
Вітамінна сироватка для обличчя MyIDi 3C20+ PolyVit Serum – гарний робочий варіант сироватки за доступну ціну. Вона досить базова, підійде практично для всіх типів шкіри і при більшості потреб, а також може бути використана як при ранішньому, так і при вечірньому догляді за шкірою обличчя і не потребує спеціальних умов використання.
Коментарі (0)