Tanserb

Bath & Body Works "Gingham"

Багато хто знає та асоціює американський бренд Bath & Body Works з безліччю чудових та яскравих ароматів. Вся їхня косметика нереально пахне! Сьогодні я хочу розповісти про парфуми цього бренду. Перекладається назви парфуму - Парасолька, і цим багато сказано

У мене цей парфум представлен ​​в тревел-форматі - спрей 7 мл. Мені такі міні формати набагато більше подобаються саме у формі спрею, а не ролика (як у Victoria Sicret).

Якби виробник не вказав, що парфум унісекс, я б ніколи про це не подумала. Бачу його лише на жінках. Він дуже ніжний!

Опис Gingham Bath and Body Works – це аромат для чоловіків та жінок. Випущений у 2019 році.

Піраміда проста: Фрезія, Клементин, Фіалка

Пафрум розкривається відразу після нанесення. Це акватичний, ніжний, свіжий парфум із легкими квітковими нотками. Ось немов повітря після дощу, чисте, свіже, з нотками морського бризу, що приносить із собою легку квіткову насолоду лугових квітів і фіалок, відтінених цитрусовими нотками.

Такий парфум не душитиме свою господиню і оточуючих, навіть якщо нанести його щедро. Він дуже політкоректний, не набридливий. Нехай і простий, але дуже гарний! Не плоский.

Для тих, хто любить акватичні парфуми, водяні нотки, легені, ненав'язливі запахи – він буде ідеальним.

Стійкість невелика. Я його на собі чуючи години 3-4. Взагалі він сидить досить близько до шкіри.

Мені цей парфум дуже сподобався! Ось він на 100% мій. Під будь-який настрій. Люблю його ніжно!

05 грудня, 2024
Tanserb
05 грудня, 2024