Різниця в два місяці

Різниця в два місяці

Досить довго я користувалася не досить якісною доглядовою косметикою і, коли почалася війна, моя шкіра почала швидко погіршуватись, і мій догляд не допомагав, а іноді робив навіть гірше. Через це я звернулася до косметолога та повністю змінила свій ранковий та вечірній догляд, яким я сьогодні і поділюся в цьому пості. Тип моєї шкіри – комбінований, тож підібрати догляд було трохи важко, але думаю я з цим впоралась

Ранок я починаю з:
1) Умивачок(без кислот!), зараз я використовую умивачку від Bueno або Heimish
2) Після цього я переходжу до тонізації, використовую тонер від Q+A з ніацинамідом
3) Після цього переходжу до сироватки – Q+A Zinc PCA
4) І закриваю це все санскріном від Medi-Peel

Після цих маніпуляцій я переходжу вже до нанесення макіяжу

Вечірній догляд має більше етапів:
1) Для двохетапного очищення я використовую гідрофільну олію від Purito та на вибір або The Elements purifying gel cleanser, або Q+A Apple AHA(ці умивачки з кислотами, тож часто коли я використовую азелаїнову кислоту я беру умивачки з ранкового догляду, які не мають в собі кислот)
2) Після цього – тонізація, тонер Q+A Green tea
3) Далі я проводжу або ексфоліацію ензимною пудрою, або наношу азелаїнову кислоту. Ензимну пудру використовую від фірми Medi-Peel Micro tea powder cleanser, азелаїнову кислоту – від бренду Q+A
4) І під кінець закриваю це все кремом Q+A ceramide(він має досить щільну консистенцію, тож на весну я буду вибирати більш легкий варіант) та крем для очей Medi-Peel з 9 пептидами

Сподіваюся цей пост був вам корисним, відгуки окремо на ці продукти ви можете знайти у моїх постах та луках🖤

Різниця в два місяці