olenamoli

Енергійний та яскравий Citrus Breeze & Dark Rum

З вибухово-ягідним Frosty Berry & Bliss Cake я вас вже познайомила в минулому дописі. На цей раз мені було цікаво спробувати несолодкий парфюмом.

Citrus Breeze & Dark Rum на старті може здатися виключно чоловічим ароматом, але згодом в ньому з'являється легка фруктова солодкість та пряність, яка сподобається і жінкам.
Якщо є сумніви, у FC Perfumes можна спочатку придбати пробник 2 мл, щоб переконатися, що це дійсно ваш парфюм.

Розглянемо ноти CB&DR
Верхні нотиPepsi та Лайм
Середні нотиКориця та Яблуко
Базові нотиКедр, Білий перць та Кардамон, Ром

Стартує аромат з колких бульбашок Пепсі, цитрусом, вичавленим разом з цедрою та хвойною смолянистістю. Початок достатньо свіжий та енергійний, приблизно як в спеку +40'С залпом випити льодяний мохіто.

Але поступово ця вибухова свіжість розбавляється карамелізованим яблуком з корицею. І якщо Пепсі з лаймом відходять на далекий план, то хвойність звучить ще яскравіше.

Що надає парфюму характеру та маскулінності - це перець та алкогольні нотки, але легка солодкість врівноважує їх гірчинку.

Не знаю за рахунок якої комбінації нот створюється ця іллюзія, але шлейф від парфюму схожий на морський бриз.

Однозначно, Citrus Breeze & Dark Rum - це історія про свіжість, але небанальну, а таку, яку цікаву розгадувати.

Як і у всіх парфюмів FCP, стійкість відмінна: на моїй холодній шкірі 8-10 годин, на одязі - до прання.

Дівчата, рекомендую спробувати CB&DR, але з таким прицілом, що може доведеться віддати своєму чоловіку. 😉

05 грудня, 2024
olenamoli
05 грудня, 2024