Blondie_rs

Avon Luck: аромат на удачу

Avon Luck: аромат на удачу

Всім вітання! Сьогодні хочу розповісти про один із найбільш улюблених ароматів цієї осені та вже й зими. Взагалі з Avon у мене дуже багато шкільних теплих спогадів. Після школи я часто бігла ще в центр, щоб зайти в улюблений магазин, перенюхати всі аромати, переглянути нові відтінки помад і завчити всі ціни напамʼять 🤪 Моє перше знайомство з ароматом відбулось в момент його виходу. Я одразу попросила 30 мл, але мріяла про флакон з бантиком... Пройшло рівно 10 років, - і я маю бантик ☺️ Так, аромат вийшов у 2014 році та досі користується популярністю. Напевне, це як незмінна класика Today, чи Incandessence.

Ну і традиційно почнемо з пакування. Чесно, я щось не памʼятаю, чи була на коробці ще захисна плівка. Щось цей момент упустила 😁 Коробка мінімалістична з невеликим тисненням і малюнком бантика. Всередині також є більш плотний картон, що додатково захищає флакон під час транспортування. Обʼєм: 50 мл

Піраміда аромату, подана виробником:

Верхні ноти: червоні ягоди, мандарин, бергамот

Середні ноти: білі квіти, квітка кактуса

База: сандал

І по фото видно, що я його дуже люблю і захоплююсь цією лаконічністю та витонченістю. Наче звичайна прямокутна форма, але ця рельєфність скла настільки його прикрашає - що одразу робить впізнаваним серед всіх.

Розпилює чудово, робить такий мʼякий "пчік" [не пшик, власне]. Можна зробити ним і ароматну хмаринку. До речі, при відкриванні головне не відкрутити "голову" цьому милому бантику, бо кришечка знімається, але не разом з ним. Дещо незручно [бо вона ще й маленька], тому я назад її не вдягаю.

Стійкий, в міру шлейфовий та дуже смачнючий. Влітку був заважким, і я налякалась, що він мені не до вподоби [думаю, невже знов смак помінявся]. Але як тільки погода змінилась, стало прохолодно - аромат розкрився пречудово! Щодо стійкості - я відчуваю його протягом всього дня, а це, на хвилиночку - 10-13 годин.

Аромат не розкривається і не видозмінюється, але він такий красивий, що мені й не потрібна оця складна хімія та звучання сходинками. Я відчуваю тут дуже смачну композицію. Це як мікс яскравості мандаринок, яких завернули в білоквіткове праліне. Ось ця озоновість квітки кактуса нагадує цю ж легкість звучання Avon Today. Сандал в базі дає йому глибини та терпкості. Це такий ледь солодкий деревний аромат, який можна сплутати з карамелькою.

Це однозначно мій фаворит на більш прохолодну погоду. Він мене не дратує, не відволікає, лиш додає гарного настрою та теплинки. Влітку однозначно мені заважкий.

Тут поєднана приємна ціна, чудова стійкість та смачна композиція. А ще, як бонус - дуже естетичний флакончик. Тільки цей бантик чого коштує! Ну а рифленість скла - взагалі окрема тема. Люблю його дуже-дуже☺️ А ви знайомі з цим ароматом?

Бажаю всім гарного дня та до зустрічі в наступних дописах!

06 грудня, 2024
Blondie_rs
06 грудня, 2024