Мої покупки на Чорну п'ятницю
Улюблені корейські засоби та дещо новеньке)
Цей СПФ в мене закінчився, тож вирішила продублювати, адже мені подобається його легка зволожуюча текстура, сяючий корейський фініш і те, як він вгамовує почервоніння на чутливій шкірі та вирівнює тон. В складі сучасні хімічні фільтри, екстракт рису, пробіотики, ніацинамід, витяжки з водоростей, женьшеню, зеленого чаю та ферментовані екстракти рослин. Вбирається доволі швидко, залишаючи шкіру наповненою та ніби з праймером під макіяж).
Також придбала на знижках:
1. Гель для вмивання з саліциловою кислотою Cospx Low Ph (вже не перша банка в мене, обов'язково зроблю допис про цю вмивашку)).
2. Пептидний крем Cos de Baha - минулої зими він мене дуже виручав, тож до холодів вже підготовулась🙃.
3. Кератинова маска від Lador - також постійно її повторюю, адже в холодну пору року моїм кучерям потрібне додаткове живлення та підкручення.
4. Крем під очі з пептидами від Medi-Peel - це новинка, після тривалого тестування поділюсь враженнями).
5. Мініатюра тоніку з кислотами Cosrx - також буду знайомитись вперше.
6. Лимонний тонер з AHA- і BHA-кислотами та вітаміном С - ще одна мініатюрка тонера, в складі кислоти + екстракт лимону, має освітлювати шкіру, звужувати пори та вирівнювати тон.
Ось такі в мене покупочки, все потрібне, багато чого улюблене🥰. Діліться, чи пробували щось з моєї підбірки і які враження від використання залишились?)
Коментарі (0)