Гурманський розрив рецепторів - аромат, який хочеться з'їсти!
Vanilla Sip & Sweet Сaramel by Fantasy Community Perfumes
Fantasy Community Perfumes увійшли в моє життя якось так непомітно, що я навіть не помітила, як стала їх фанатом! Слідкую за новинками і хочу почути всі їх чарівні аромати!
Гурманська колекція, що вийшла нещодавно, судячи по стрічці клубу - підкорила не одне аромазележне серденько!
Сьогодні познайомлю вас зі своїм поглядом на ще один аромат від FCP: Vanilla Sip & Sweet Сaramel.
Верхні ноти: Ваніль, Мигдаль
Середні ноти: Тоффі
Базові ноти: Пудрові ноти та Сандал
Цей аромат - справжнісінькі цукерки тоффі під густою карамеллю! Карамель тут така тягуча, що повільно розтікається по цукерочці! З першого пшику ця солодка феєрія відтіняється гірчинкою мигдалю. Але навіть і він тут кондитерський, делікатний і не сильно вибивається з цієї солодкої хмаринки.
База тут пудрова з димкою сандлу. Але, повірте, солодкого настрою сандал тут не зіпсує! Він дуже гармонійно нагадує про себе і конкуренції з карамельними тоффі абсолютно не має!
Цей аромат ідеальний на прохолодну, морозну погоду. Він створює відчуття теплоти та затишку. Пряно-солодкі ноти додають йому неабиякої яскравості, адже в колючий мороз звучать ще яскравіше. Стійкості тут можна тільки позаздрити! Будуть з вами і на наступний день!
Коментарі (0)