Що я купила на Чорну п’ятницю з косметики. Посилочка з Makeup та не тільки
Catrice , L`oreal , LAMEL , Eveline , Simple, Mayur, Shelly
Почну з покупок на Makeup. Всі позиції, що я купила, були зі знижками. Без знижок я нічого не купувала. Все ж таки, Чорна П’ятниця )
Simple Міцелярна вода. Зараз я використовую міцелярку від Simple, але з блакитною етикеткою. Дуже вона мені подобається. Тому я вирішила спробувати міцелярку цього ж бренду, але з іншої серії. Блакитна – чудове співвідношення ціна/якість. Делікатність та чудово очищення. Про блакитну міцелярну воду я писала тут допис - https://club.makeup.com.ua/post/52607/
Mayur Shea Butter – моя шкіра дуже любить масло ши у косметиці. І цей батер лежав у моїх хочушках доволі давно. Тут зірки склалися. Була знижка на цей батер, і ось, він вже у мене. Планую використовувати його для кутикули, у якості бальзаму для губ, для живлення шкіри рук, ліктів та колін. Я гадала, що баночка буде значно меншою. А прийшла така величенька. Приємно!
Shelly олія для кутикули з маслом м’яти та чайного дерева. У мене зараз масло у форматі олівця від Colour Intense. Дуже мені подобається і сама олія, і дуже зручний формат. Вирішила порівняти з олією від Shelly. Тим паче, що моя олійка вже майже закінчилася
Eveline Cosmetics Туш Variete – моя улюблена туш. Поки не хочу пробувати щось інше, бо ця мене влаштовує на 100%. Дуже зручна для мене силіконова щіточка та гарна стійкість (для моєї жирної шкіри повік це дуже важливо). З цією тушшю я не перетворююсь у панду, навіть при 12-годинному робочому дні.
Eveline Cosmetics Micro Precise Brow Pencil у відтінку Taupe – теж один з моїх фаворитів. Купую наступний, коли попередній закінчується. Мені подобається саме цей відтінок. Коли знижки, чому ж не купити про запас?
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner 408 – у мене є такий олівець, але у відтінку 405. Цей мій найулюбленіший олівчик. Ця гелева текстура та легкість нанесення мене підкорила. Вирішила спробувати інший відтінок, але теж нюд
Ну і посилочка з іншого магазину.
Beauty Formula шампунь Tea Tree- цей шампунь я хотіла спробувати ще кілька років тому, коли він був у іншому дизайні. Але не спробувала та з часом забула про нього. А тут робила замовлення й випадково його побачила у рекомендаціях. Це доля ))
L`oreal Infaillible 32H тональний крем – зараз це мій самий улюблений тональний. Я використовую й інші, але з цим моя шкіра дуже красива. Чудове вирівнювання тону, гарне покриття при дуже тоненькому шарі. І текстура легка, ніжна. Взяла про запас по знижках. Мій маст хев!
Атомайзер. Купила, щоб лежав на роботі. Не дуже люблю такі золотисті речі. Але саме золотий був з гарними знижками. Коли приїхав, то він мені сподобався. Чи то я у сороку перетворююсь ))
Catrice Space Glam тіні дуохромні. Новинка цього року. Люблю дуохроми, особливо такий ніжний, повсякденних відтінків. Давно хотіла ці тіні, але кожен раз казала собі, що в мене і так багато тіней. Але тут вирішила себе порадувати. Тим паче була гарна знижка на них.
Catrice WOW in a box – ще одна покупка, яка мені не була потрібна, але вона мене порадувала. Ну люблю я тіні. А тіні цього бренду доволі бюджетні. Ось якось так ) Гарна пале точна на вигляд. Сподіваюсь, що не розчарує
Ось і все. Все бюджетно та скромно. Не було настрію на дорогі покупки. Хоча, палетка від huda beauty мене дуже вабила )
Дівчатка, усім гарного дня та зі святом св. Миколаю!!!
Коментарі (0)