Mila__Mi

Казковий будиночок, який неодмінно додасть святкового настрою

Люблю, коли бренди випускають новинки, а коли ще такі святкові, з якими поринаєш в атмосферу свят, то взагалі + 100 до настрою 😍

Я часто придивлялася до наборів бренду, але чомусь не брала їх (хоча там багато класних, бюджетних наборів є). Тож, коли вийшов цей набір я просто не змогла пройти повз, так як я обожнюю засоби для тіла і цей дизайн, ну краса неймовірна. В мене особисто він асоціюється з будиночками з популярних мультфільмів, або книжних романів в яких є кондитерські, де далі відбуватимуться найромантичніші зустрічі 😍

🫧 гель для душу 250 мл

🛀🏻пудра для ванни 200 мл

🧴 лосьйон для тіла 250 мл

Дизайн (як і у всіх наступних баночках) в червоно-білих кольорах з зображенням Санти, оленів та будиночків присипаних щедрою кількістю снігу ❄️

Сама пляшка прозора, виконана з пластику (як і інші баночки з цього набору).

Кришка металева - відкручується (закривається щільно, нічого ніде не протікає). Отвір широкий, тому контролювати кількість виходу засобу потрібно обережно, аби не вилити зайвого (а точніше одразу пів банки 😁)

На звороті вказаний склад, опис, спосіб застосування та інше.

У складі з корисних компонентів можна зустріти два м'яких очищуючих компоненти на основі кокосової олії, зволожуючі компоненти (гліцерин та пропілен гліколь), а також олію авокадо (зволожує та заспокоює шкіру) та олію мигдалю (пом'якшує, заспокоює та живить шкіру).

Аромат солодкої яблучної цукерки 🍬 зі святкових дитячих наборів з трохи відчутною ноткою пряної кориці. *на тілі після використання практично не відчувається.

Колір червоно-морквяний з легкою прозорістю.

Консистенція гелева, середньої густоти (не надто густа, але й не рідка, по долоні з часом розтікається).

Піноутворення - пінка утворюється швидко, вона доволі пишна, м'якенька на дуже приємна на дотик.

Очищення та висновок: гель добре очищує шкіру, не пересушує її. Після душу присутнє відчуття чистоти та гладкості шкіри. Хороший базовий гель.

Дизайн та пакування ідентичне до гелю.

У складі містить харчову соду, лимонну кислоту, кукурудзяний крохмаль, морську сіль, мінеральну олію та інші допоміжні речовини.

Аромат, особисто мені нагадує яблучні пастилки, або сироп для горла (від кашлю). *під час прийняття душу трошки відчувається, але ненав'язливо.

Колір кораловий, дуже красивий 😍

Текстура дрібних, сухих гранул, які миттєво розчиняються у воді.

Використання та ефект після:
Я любитель душу, аніж прийняття ванн, тож затестом для цього засобу стали рученята 👐🏻 Така собі ванночка для рук.

Я набрала водички і почала насипати туди потрошку пудри і візуальний ефект був таким, як від бомбочки для ванної (по суті складові практично ідентичні, тільки тут дрібні кульки, в там одна велика куля, яка розчиняється трошки довше) 😍 Вона розчинялася і "шипіла" малою пінкою. Мені здається, що такий засіб порадує як дорослих, так і дітей.

Тримала свої руки у цій воді ~15 хвилин, аби перевірити дію пудри на шкірі і скласти своє загальне враження. Під час застосування не було ніяких негативних чи алергічних реакцій.

Після просто промила руки в теплій воді, аби змити залишки засобу. І що я бачу, по-перше шкіра рук була неймовірно м'якенька (як дупця немовля 🤭), по-друге вона була зволожена та гладенька і не потребувала додаткового зволоження 😍 По-третє і загалом, мені дуже сподобалася ця пудра і я би залюбки прийняла з нею ванну.

Засоби для зволоження шкіри я просто обожнюю, тому ця баночка для мене найулюбленіша з цього набору 🥰

Дизайн ідентичний попереднім засобам, тільки тут у нас є зручний для використання дозатор з натиском (працює добре, не плюється).

У складі містить мінеральну олію (пом'якшує шкіру та утримує вологу), гліцерин (зволожує та утримує вологу), каприлові тригліцериди (зволожують та запобігають випаровуванню води зі шкіри), цетеариловий спирт, стеаринова кислота та диметикон (емоленти - пом'якшують шкіру), еластин (пом'якшує, регенерує та захищає шкіру).

Аромат запеченого червоного яблучка 🍎 з великою кількістю пряної кориці та навіть трошки чую тут мускатний горіх. Аромат по-справжньому святковий та затишний. *аромат на шкірі відчутний декілька годин після нанесення.

Колір білий, як кульки першого білого снігу.

Консистенція більш кремова, приємна, поживна і при цьому доволі легенька.

Використання та ефект після:
Лосьйон зазвичай наношу одразу після душу на тіло (в основному це повністю руки та ноги).

Засіб легко розподіляється по шкірі і миттєво зволожує її, пом'якшує та робить оксамитовою на дотик. При цьому мені подобається, що лосьйон швидко поглинається та не залишає липкості чи жирної плівки на шкірі.

Висновок:
Даний подарунковий набір дійсно дуже гарний за свою ціну. Це чудовий бюджетний варіант доглядового набору, який потішить як дорослого, так і дитину 🎁

І ще хочу привітати всіх з днем Святого Миколая (хто святкує сьогодні) та побажати вам здійснення всіх ваших бажань✨

06 грудня, 2024
Mila__Mi
06 грудня, 2024