Щоденний догляд чутливих зубів:🦷PresiDENT+Oral-B
Дужн люблю ці пасти PresiDENT уже більше 5 років, постійно додаю щось нове, але ці завжди повторюю!
Паста PresiDENT Sensitive (RDA 25) 75 мл.
Ця зубна паста підійде тим, у кого виникли проблеми з чутливістю зубівяк доприкладу у мене! Її низька абразивність (RDA 25) забезпечує делікатний догляд за емаллю, при цьому ретельно видаляє наліт.
Я дуже люблю коли відчуття "чистоти" залишається на довго! Більше того, концентрація солей фтору, в складі пасти, допомагають відновити мінеральну насиченість емалі. Продукт не містить антисептиків, отже PresiDENT Sensitive підходить мені ідеально! З нею мої зуби менш чутливі до холодного і гарячого.
Періодично також маю в аресеналі і відбілюючу пасту.
Зубна паста PresiDENT White Clinical (RDA-75) 75 мл.
Діючі компоненти зубної пасти PRESIDENT WHITE:
-ісландський лишайник – природне відновлення білизни зубів
-хлорид цинку та цитрат натрію – ефективне видалення зубного нальоту
-п'ємонтська м'ята - тривале почуття свіжості в ротовій порожнині
Особливості зубної пасти PRESIDENT WHITE:
-абразивність RDA-85
-фторид натрію – 950 ppm
-забезпечення природної білизни зубів
-забезпечення свіжості ротової порожнини довгий час
-контрольований індекс абразивності
Якогось супер результату чекати не потрібно, але зняти наліт від кави доприкладу допомагає. Паста також має протизапальну, заспокійливу та антибактеріальну дію.
Те, без чого я також не можу обійтися – зубна нитка (я називаю просто флос) Oral-B Essential Floss.
Цей флос має полімерне покриття, яке спрощує процес видалення зубного нальоту. Зубна нитка не ламається і не розшаровується при використанні і легко проникає в міжзубні проміжки.
-складається з 144 нейлонових волокон, кожне з яких вкрито полімерною оболонкою, скріплених в одну нитку
-вощена нитка легше проникає між зубами і ковзає без зусиль
-міцна структура нитки забезпечує зручність і надійність
-володіє освіжаючим м'ятним смаком
Один мінус: мені здається, що нитка виробництва в Україні нажаль стала гіршої яксті...(
Моя улюблена зубна щітка – Braun Oral-B Pro-Expert.
2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба).
- Режими чищення: 1 (щоденний).
- Кількість насадок: 1 («Precision Clean» EB 20 - для щоденного чищення зубів).
- Вологостійкий корпус.
- Прогумована ручка.
- Система живлення: батарейки типу AA. - Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
Мені подобається , що насадки до цієї зубної щітки досить доступні. Результатом від користуванн я дійсно задоволена. Звичайно ,що є набагато кращі ультразвукові щітки, але у меене ця поки що повністю задовільняє.
Такий мій "мінімальний набір" на щодень! хочу спробувати пасту Marvis! Якщо хтось користувався- буду вдячна за відгук❤️🤗
Коментарі (0)