Yustal

Живильний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е Shelly Apple & Cinnamon

Живильний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е Shelly Apple & Cinnamon був покликаний принести трохи святкового настрою в моє життя. Він має особливий аромат запеченого яблука з додаванням кориці, безпосередньо після нанесення я відчуваю також "цукеркову" ноту.

Крем продається в картонній коробці, котра має стрічку за яку можна повісити цей крем на ялинку, і це дійсно цікава ідея. Крем у пластиковому тубусі 40 мл, котрий додатково захищено від відкриття фольгою.

В нього непоганий склад:

Aqua (Water), Glycerin, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Lanolin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Allantoin, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Hexamethylindanopyran

Це крем з високим вмістом гліцерину, котрий є хорошим зволожувачем, дія гліцерину посилена оклюзійною дією мінеральної олії та масла ши. Ланолін та диметикон створюють додаткову захисну плівку, олія виноградної кісточки насичує шкіру антиоксидантами, а алантоїн пом'якшує та делікатно відлущує ороговілий шар клітин.

Враження від використання цього крему приємні: шкіра м'яка та зволожена, як і обіцяє виробник, немає зайвої жирності, а запах хочеться вдихати. З таким кремом тільки цілувати ручки його власниці. Мені дуже сподобався живильний крем для рук з маслом ши та вітаміном Е від Shelly, можна сміливо замовляти на подарунок або собі.

07 грудня, 2024
Yustal
07 грудня, 2024