Кр ем-гель для душу з пребіотиками Hillary Microbiome Care Prebiotic Body Wash
Розкішний догляд для тіла
Зима це складний період для шкіри нашого обличчя та тіла (людство взагалі не пристосоване для життя в холоді) і зимовий догляд за шкірою, в тому числі тіла, має бути максимально лагідним: прощавайте, скраби, привіт, дбайливість. Звісно цей крем-гель в першу чергу привабив мене своїм складом і... описом аромату:
“Вишукана парфумована композиція крем-гелю огорне теплим серпанком, зітканим з нот кориці, ванілі та сандалу”.
Хто ж не хоче теплого серпанку, коли померзли ноги? )
І ви подивіться на цей чудовий склад:
Aqua, Coco-Betaine (and) Sodium Methyl Cocoyl Taurate (and) Sodium Cocoyl Isethionate, Lauroyl/Myristoyl Glucamide (and) Coco-Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Xanthan gum, Lactic Acid, Inulin, Benzyl Alcohol(and) Benzoic acid (and) Dehydroacetic acid, Citric Acid, Parfum
Композиція очищувальних компонентів така лагідна, наче це засіб для обличчя, крем-гель збагачено екстрактом листя алое, екстрактом ромашки та пребіотиком — інуліном для підтримки мікробіому.
Об’єм:250 мл
Термін для використання після відкриття:3 місяці
Ціна: 350-437 гривень
Упакування: пластиковий флакон з дозатором
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
Сам гель прозорий, дозатор має зручне положення “стоп”. Я скажу вам, що це сама ніжність. Я в захваті від його ледь відчутного, витонченого аромату, цей гель справляє враження розкішного продукту. Він помірно піниться та добре очищує, гарно підійде для вразливої шкіри, котра не переносить мило. Піни не багато і вона делікатна, піна цього засобу дійсно нагадує хороший засіб для очищення обличчя. Шкіра з ним очищена без жодних ознак сухості, він перетворює звичайну гігієну на особливий ритуал розслаблення та догляду. Крем-гель для душу з пребіотиками Hillary Microbiome Care Prebiotic Body Wash може стати прекрасним подарунком і, якщо ви думаєте, що подарованим гелем для душу нікого не здивувати, крем-гель від Hillary зможе довести зворотне.
Коментарі (0)