№10 Leather Melody
TWIN ESSENCE
А я вже думала, що не зможу нормально сприймати аромати, що розкриваються йодом, та Leather Melody змінив мою думку.
Коли в ароматі, що я слухаю навіть з тестера, я чую йод, то вже все, нічого його не врятує. Та з цим все сталось інакше, я навіть здивована, чесно).
Таку піраміду вказує виробник:
Верхні ноти: мандарин, імбир
Середні ноти: фіалки, бесмертник
Базові ноти: замша, шафран, мінеральні ноти
Натхненний ароматом Ganymede від Marc-Antoine Barrois. Про цю легенду читала багато захоплених відгуків та сама не чула.
Отже, при першому розпиленні я почула кисленькі мандарини з яскраво вираженою нотою імбиру, фіалка та безсмерник можливо додавали імбиру гіркоти та терпкості, та вони точно не звучать окремо. А ще я чула якусь ноту, що випливала наче з цією теркості, та я ніяк не могла її зрозуміти.
А потім все стало на свої місця) Ця гірка та терпка нота – той самий йод (можливо це дає шафран, та коли я вчуваю йод, то вже все, це буде йодом 🤷🏻♀️). І от, та цей йод попри домінантність, доволі непогано доповнений імбиром та кисленькою мандариною.
Аромат справді дуже цікавий, адже він водночас і терпкий йодовий, та й збалансований легкою свіжістю.
Стійкість хороша, аромат чути 4-5 годин, він повільно стихає і не має відчутних переходів.
Старт трішки дивий, він наче і алкогольний, а наче і трішки одеколонний, він швидко зникає.
Коментарі (0)