Олешко Анна💜

Крем-бальзам Антигерпес Еліксір проти Carmex

Крем-бальзам Антигерпес Еліксір проти Carmex

Декілька років тому я познайомилася з вітчизняним виробником ТМ Еліксир, тоді це було по роботі, але з часом я стала фанаткою багатьох їх засобів і сьогодні хочу розповісти про цікаву знахідку для губ.

Крем-бальзам "АнтиГерпес" - це допоміжний засіб в комплексі лікувально-профілактичних заходів при герпетичних ураженнях губ.

Виробник зазначає, що засіб не є лікарським засобом.
Застереження: використовуйте згідно з інструкцією виробника, яка вказана на упаковці або в ній. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Але ефект на моїх губах він дає не менший за легендарний Carmex, а можливо навіть більш лікувальний.

Принаймні по співвідношенні ціни та ефективності бальзам від Еліксир набагато краще заживлює тріщінки, знімає запалення та зволожує губи.

Від Carmex через тривалий час шкіра трохи підсихає від методу, а з антигерпесом я цього не відчуваю.

У мене давно є невеличка болячка на верхній губі, що не давала мені спокою і не лише тому що неможливо було намалювати чітких контур або нанести матову помаду, а більш того, що в самий не підходящий момент той прищик підступно вилазив та розростався в Помпейський вулкан 🌋
Так сталося, що саме під час такого виверження я натрапила на цей бальзам і прихопила собі один в загальне замовлення. Не дуже я сподівалася на його дію та й ціна у нього смішна, проте це вже десятий мій антигерпес і ось чому:

🌺Ацикловір у складі може пригнічувати вірус простого герпесу та поясуватого лишаю, покращувати стан шкіри губ, сприяти прискореній регенерації клітин.

🌷Хлоргексидин здатний надавати антисептичну та бактерицидну дію.

🌹Алантоїн провокує розчинення відмерлих клітин шкіри, тим самим оновлюючи її. Є ефективним антиоксидантом, зменшує, а з часом і зовсім нейтралізує, шкідливий вплив на шкіру, сповільнюючи процес старіння клітин.

💐D-пантенол пришвидшує процес загоєння та відновлення шкірного покриву.

🌿Олія чайного дерева, екстракт звіробою та кісточок грейпфрута мають антисептичні та протизапальні властивості.

🌱 Натуральний склад. Містить ефірні олії, D-пантенол та алантоїн.

🍀 Мініатюрний формат — можна помістити в маленьку сумочку або косметичку, щоб весь час тримати під рукою. Хоча 15 мл це досить непоганий об'єм для бальзаму.

🌿 Можна використовувати за умови герпесу та після татуажу губ. Виробник навіть рекомендує використовувати після татуажу губ для швидкого завоювання та протидії запалення як антимікробний засіб.

🍃 Швидко знімає неприємні відчуття та сухість на губах.

🌵 Невеликий розхід. Щільна консистенція трохи жирна добре розподіляється по губах, а зручний носик видає невелику кількість засобу. Можна навіть наносити крем точково.

🪴 Дуже бюджетна ціна. Як на мене в порівнянні ціна-якість він 10/10.

Бальзам упакован в картонній коробці з детальною інформацією. Дизайн простий без шику та блиску. Але для мене він більше про лікування ніж про красивий футляр на туалетному столику. Бо такі речі я намагаюсь краще тримати десь у шухляді, подалі від чужих очей.
Кришка закручується, зручно брати з собою. Об'єм 15 мл як на мене дуже багато.

Крем-бальзам нанести на необхідні ділянки за допомогою дуже зручного тонкого носика тонким шаром 4-5 разів на день, кожні чотири години.
Але я тепер просто в цілях профілактики наношу як маску наніч.

ВАЖЛИВО
Перед використанням зробити пробу на наявність алергічної реакції на засіб.
Для цього необхідно нанести крем-бальзам точковими рухами на зап'ястя з внутрішньої сторони та почекати 10 хвилин. При наявності алергічної реакції крем-бальзам не використовувати.

В складі багато натуральних компонентів та ефірних олій тому щодо алергії це не просте застереження, мені підійшов повністю, але краще перевірити ніж ще більше погіршити ситуацію.

Ацикловір, олія чайного дерева, хлоргексидин, D-пантенол, алантоїн, екстракт звіробою, екстракт кісточок грейпфруту, вітамін F.

08 грудня, 2024
Олешко Анна💜
08 грудня, 2024