Догляд за шкірою з ретинолом
Як тільки сонечко вже не таке агресивне ми можемо нарешті перейти до більш серйозного догляду за обличчям і тому осінь-зима це ідеальна пора року для введення в свій догляд засобів з ретинолом від VEGAN SKINCARE.
Ретинол це чарівний засіб який творить справжні дива✨
Есенція з ретинолом + вітаміном С від Vegan Skincare має омолоджуючі та оживляючі властивості для нашої шкіри обличчя.
Має у своєму складі окрім ретинолу з вітаміном С такі активні енгридієнти як : колаген та гіалуронову кислоту.
Особливості :має повністю натуральні інгредієнти, без аміаку, без жорстокого поводження з тваринами, містить антиоксиданти, Vegan 🌱
Країна виробник: United States
Підходить для активного використання як вдень так і вночі
Виробник заявляє що підходить для усіх типів шкіри, але мені здається що чутливій та сухій шкірі треба бути більш обережними у використанні
Використання починаю орієнтуючись на уф індекс 2 або 1. Взалежності від регіону проживання звичайно. У мене це десь після 20 жовтня. Влітку не роблю ніколи хоч і користуюсь спф. Хіба що якщо ретинол є у нічному кремі і вважаю для моєї шкіри цього достатньо для літа.
Це олійка і вона дуже жирна. Використовую 1 раз на тиждень.
Наношу 2-3 краплі на чисту суху шкіру і масажними рухами розподіляю по всьому обличчю. Не забуваю про шию та зону декольте. Вони потребують не менше уваги ніж обличчя. Витримую близько години.
Після змиваю не агресивним гелем ( не змішуємо ні в якому разі з кислотними гелями та пінками, інакше отримаємо жахливе подразнення шкіри та ретиноловий дерматит) для вмивання. Далі зволожую шкіру
Після використання обличчя неймовірно гладеньке, підтягнуте і сяюче.
Дуже добре прибирає темні клітини веснянок, пігментних плям, шрамів від акне тощо
Він ідеальний у боротьбі з віковими змінами, птозом, попередження появи зморшок
Обожнюю Vegan Skincare❤️ в них неймовірні засоби по догляду, але нажаль зараз їх не можу замовити. Дуже шкода що на makeup їх немає
Тому буду шукати щось нове
Хто якими користується і що порадите спробувати?
Всім гарного вечора
Краси та натхнення 🙂
Коментарі (0)