ТікТок змусив мене це купити: Kiko Milano 20 high pigment eyeshadow
Відтінок, що швидко завірусився
Нашумілий відтінок однушок від Kiko Milano серії high pigment у відтінку 20 швидесенько потрапив до мене в кошик, бо він став таким нашумілим, що почав швидко зникати з поличок майже всюди! Тому я й вирішила: мені він терміново потрібен!!
Перше, він ідеальний у своїй шовковистій текстурі! В нього настільки мілкий помол, що він лягає ніжно та шовковисто, але при цьому має відмінну пігментацію і делікатні блискітки, що майже втушовуються в шкіру за рахунок того, що вони надзвичайно дрібні!
Цей молочно-бежевий відтінок ідеально підійде для денного макіяжу! За рахунок пігментації створює ідеальний колір повік, а це особливо зацінять дівчата, в кого близько до шкіри розташовані вени. Наношу пальчиком зазвичай, але навіть будь-яким аплікатором чи щіточкою він наноситься абсолютно без проблем. Потім додамо трохи глибини коричневим відтінком в складочку та наносимо улюблену туш! Охайний погляд вам гарантовано!
Для вечірнього виходу достатньо додати інтенсивну стрілку та червоні вуста! Макіяж-трансформер всього за пару хвилин!
Обожнюю цей відтінок! Це саме той випадок, коли продукт, що завірусився, вартий того, щоб його мати в косметичці не через рекламу, а завдяки тому, який він класний, якісний та універсальний!
Коментарі (0)