Matrix instacure build a bond shampoo та conditioner: Моє перше враження ✓
Отримавши мініатюру нового шампуню та кондиціонеру Matrix Іnstacure build a bond, я розпочала тестування. Як власниця фарбованого блонду з пошкодженим волоссям, я завжди шукаю засоби, які не тільки очищають, але й дбайливо доглядають за волоссям.
Перші враження:
- Текстура: Шампунь має досить густу консистенцію, що дозволяє економно витрачати засіб.
- Аромат: Неймовірний цитрусовий аромат просто зачарував мене! Він дуже свіжий і залишається на волоссі досить довго, відчуття чистоти та свіжості.
- Очищення: Шампунь добре піниться і ефективно очищає шкіру голови.
- Зволоження: Волосся після миття стало помітно м'якшим. Однак, кінчики, які у мене найбільш пошкоджені, все ж потребують додаткового живлення.
Що сподобалось:
* Блиск: Волосся виглядає справді дуже блискучим та гладким.
* Аромат: Свіжий цитрусовий аромат.
* Очищення: Добре очищає шкіру голови.
Що варто врахувати: - Ефект на пошкоджене волосся: Хоча шампунь та кондиціонер зробили моє волосся м'якшим і блискучішим, для більш вираженого ефекту на сильно пошкоджених ділянках, можливо, знадобиться додатковий догляд.
- Формат мініатюри: Використання мініатюри дозволило мені швидко оцінити продукт. Однак, для повної оцінки ефективності продукту, варто було б протестувати повнорозмірну версію.
Кому підійде:
* Власницям фарбованого волосся
* Тим, хто має тьмяне волосся
* Тим, хто шукає шампунь з приємним ароматом
Рекомендації: - Для кращого результату рекомендую використовувати шампунь у комплексі з кондиціонером з цієї ж лінійки.
- Для дуже пошкодженого волосся додатково можна використовувати маски або сироватки.
Загалом, я задоволена результатом від використання цих засобів і можу їх рекомендувати.
Дівчата, чи пробовали ви інші продукти цієї лінійки? Якщо так, то який з них сподобався найбільше і чому?
Буду рада почути ваші думки та рекомендації 💌
Коментарі (0)