-Dayana-

Matrix instacure build a bond shampoo та conditioner: Моє перше враження ✓

Перші враження:

• ‌Текстура: Шампунь має досить густу консистенцію, що дозволяє економно витрачати засіб.‌
  • Аромат: Неймовірний цитрусовий аромат просто зачарував мене! Він дуже свіжий і залишається на волоссі досить довго, відчуття чистоти та свіжості.
  • Очищення: Шампунь добре піниться і ефективно очищає шкіру голови.‌
  • Зволоження: Волосся після миття стало помітно м'якшим. Однак, кінчики, які у мене найбільш пошкоджені, все ж потребують додаткового живлення.

Що сподобалось:
    *‌ Блиск: Волосся виглядає справді дуже блискучим та гладким.
    *‌ Аромат: Свіжий цитрусовий аромат.
    *‌ Очищення: Добре очищає шкіру голови.

Що варто врахувати:
  • ‌Ефект на пошкоджене волосся: Хоча шампунь та кондиціонер зробили моє волосся м'якшим і блискучішим, для більш вираженого ефекту на сильно пошкоджених ділянках, можливо, знадобиться додатковий догляд.‌
  • Формат мініатюри: Використання мініатюри дозволило мені швидко оцінити продукт. Однак, для повної оцінки ефективності продукту, варто було б протестувати повнорозмірну версію.

Кому підійде:
    * Власницям фарбованого волосся
    * Тим, хто має тьмяне волосся
    * Тим, хто шукає шампунь з приємним ароматом

Рекомендації:
  • Для кращого результату рекомендую використовувати шампунь у комплексі з кондиціонером з цієї ж лінійки.
  • Для дуже пошкодженого волосся додатково можна використовувати маски або сироватки.

Загалом, я задоволена результатом від використання цих засобів і можу їх рекомендувати.

Дівчата, чи пробовали ви інші продукти цієї лінійки? Якщо так, то який з них сподобався найбільше і чому?

Буду рада почути ваші думки та рекомендації 💌

09 грудня, 2024
-Dayana-
09 грудня, 2024