Зовсім суб'єктивний відгук, бо це історія, яка не несла за собою логічного кінця..
Cироватка з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя ✨
Вітаю🌸!
Ділюся враженнями від використання сироватку від L'Oreal лінійки Revitalift Clinical Vitamin C. Продукт, який викликає дуже багато питань не тільки у мене...
Розкажу все як було і що вийшло (чи не вийшло..).
Сироватка містить стандартних 30 мл. в важкенькій скляній баночці.
Має піпетку.
Гарний дизайн, який доповнює усі продукти з лінійки.
Отже, цю сироватку я отримала на тестування як і цей СПФ https://club.makeup.com.ua/post/42968/ та гель для вмивання https://club.makeup.com.ua/post/43194/.
Так як на той момент в мене був сформований догляд, то цю сироватку я по звичній для мене ситуації зберігала на дверцятах холодильника для пода льшого використання.
Строк використання продукту закінчується 04.2026 р. (не просто так про це наголошую ☝️
І як же я здивувалася, коли закритий продукт, ще ні разу не використаний, ба більше не відкритий, уже був сильно окислений. Сироватка уже була легкого помаранчевого відтінку.
Що використовується в даній сироватці - ASCORBIC ACID .
Аскорбінова кислота (L-Ascorbic Acid) - найнестабільніша і єдина кисла форма вітаміну С. Є водорозчинною. Працює при pH не вище 3.5. Швидко окислюється під впливом повітря, світла, тепла. Краще за все працює з пігментацією 👍.
Коли я бачила відгуки дівчат, у яких було ледь помітну зміну відтінку, то впринципі я мала надію, що мене також може таке очікувати, але не настільки...
Сироватка була відверто помаранчева і чим більше я нею користувалася на зону рук, тим ситуація ставала ще гіршою.
Для порівняння надаю фото коли відкрила її і в моменті користування.
Про запах 🙈... я вже не буду повторюватися. Але з цим відверто треба щось робити виробнику.
Моєму засмученню не було меж. А точніше шоку.
Але заради чистоти експерименту мені хотілось і собі зрозуміти і текстуру і на що спроможна при перших відчуттях вона. Тому так, я зробила тиждень тестування. Більше, ні. Залишками я користувалася на руки.
Використання.
Отже, що можу сказати про ці 7 днів мого користування.
Відразу зазначу, що на недорогі продукти з похідним вітаміну С я ніколи не ставлю вже свої ставки, з моєю шкірою це не працює .
Відверто гарний результат я бачу тільки після ретинолу .
Сироватки з вітаміном С можуть зволожувати, але і не всі навіть дають те саме гарне сяяння після завершення курсу, а про тонус шкіри варто лише мріяти . Тому гру в рулетку з не дорогими я завершила).
В даному випадку дозування в 1 витискання продукту(2-3 краплі як зазначає виробник) з піпетки для моєї шкіри було замало, не вистачало зовсім навіть на саме обличчя, про шию мовчу ; треба дублювати. Причому сама піпетка набирала навіть не третину загальної довжини, а трошки менше. Моя шкіра не суха та і не зневоднена, але відчуття гарного зволоження мені не вистачало. Навіть при першому і другому нанесенні було відчуття, що підсушує мою шкіру. Напевно, цей продукт краще б підійшов жирній та комбінованій шкірі, але в мене нормальна, вікова вже, то не дуже зашло.
Наношу сироватку звичайно після тонера, а не на сухе обличчя.
Сказати, що після 7-ми денного використання я помітила звужені пори, також не можу.
На відміну наприклад від сироватки від Garnier, яка дає класне відчуття після, від L'Oreal мені замало. Причому від L'Oreal і поглинається моєю шкірою максимально швидко, як в суху землю (навіть на відео помітно настільки швидко поглинається на руці ) ... дивно чесно кажучи), знову ж таки напротивагу Garnier.
Але відмічу і плюс великий, не дивлячись, що я її дублювала, вона гарно лягала на обличчя, не скочувалася, не конфліктувала з подальшим доглядом, що я також неодноразово читала у відгуках.
Та й висипань не викликала і не встигла мене в морквинку перетворити 😁. І на цьому велике дякую.
🆘Але!!!! саме через використання цієї похідної вітаміну С, у якої низький pH засобу (3,5) може і бути подразнення шкіри. 🆘
А ще я не знайшла ні складу в картці продукту (як і ін. цієї лінійки) на сайті, ні тим паче аналізу 🙄, що є в інших.. Ні зазначення того, яка форма використана.
Вцілому всі ці 3 продукти(гель, спф, та сироватка) гарно поводили себе у мене на обличчі, тут нічого не можу сказати, відносно комфортно за декількома винятками.
Коментарі (0)