alena.rosee

Новинка | Barénia Hermès

Новинка | Barénia Hermès

Бренд Hermès - синонім стилю , розкоші , сучасних мотивів з легендарними відголосками минулого.

В мене на тестуванні вже декілька тижнів парфумерна новинка бренду - Баренія, аромат який викликає цілий калейдоскоп емоцій! Чим пахне - читайте далі 🖤

Новинка | Barénia Hermès

На затест в мене фірмовий тревел у фірмовому мішечку 15 мл та міні версія флакону яка повторяє великий флакон , 12.5 мл .

Взагалі в продажі є 15 мл тревел , 30 , 60 та 100 мл у звичайному пакуванні та рефіл 125 мл.

Піраміда

Верхні ноти: Miracle berry і Бергамот;

нота серця: Гедіхіум вінценосний;

ноти бази: Пачулі, Akigalawood і Дуб.

Цікава та вже класична для Hermes, бо від бренду не чекаєш солодких компотів чи цукрових липкостей)

🤓Трошки щоб було зрозуміло , Гехідіум то Імбирна лілія , пахне класичною лілією з легкою пряністю ;

Міракл Беррі - Це диво ягода, так і називається , щось схоже на барбарис на вигляд і смак , але ягода не проста 🤪 при вживанні вона змінює ваші рецептори (солоне здається солодким) , а в ароматі просто даже ягідний кислуватий барбарис )

Бареніа - вид (сорт) шкіри , як відомо бренд славиться саме шкіряними товарами , від кінського сідла до бажаних сумок.

З цієї шкіри у бренда браслети з шипами (у класичному коричневому кольорі ) , можете загуглити, бо не знаю чи можна тут загрузити не своє фото ))

Такі шипи є на оригінальних флаконах у великих форматах , зверху , як Плечики )

Я взагалі стараюсь не носити шкіряні сумки , як і особливо шуби, але цікаво було дізнатись про історію назви 🖤

Аромат на старті звучить яскравим кислуватим барбрисом з відтінками шкіри. Хоч і вона не заявлена в піраміді, але хто сказав що аромати пахнуть так , як пише піраміла? Це хибна думка )

Шкіра тут як в нових кожанках Чи в новому салоні авто , прикрита легкими квітковими акордами .

Якщо вслухатися в аромат , то можна почути грушу - специйну, пряну , але свіжу та хрустку .

На протязі часу можна відчувати переливи : деревно-барбарисові, грушево-пачулієві, шкіряно - фруктові.

Аромат переливається та має просто шикарну стійкість .

На шкірі до душу , на одязі до прання .

Авжеж , не можу не відмітити акигалавуд - сучасна молекула деревяшок, які підкреслюють новизну аромату у модних формулах 🖤

Аромат нагадує сучасний стиль кежуал, коли люди вдягнута модно та якісно , без зайвих страз чи золотих паєток. Прям з самого старту зчитується ДНК бренду : це стильно та розкішно , щось з родзинкою.

Такий аромат ідеальний і для роботи в офісі , і для зустрічей ділових, і для посиденьок на коктейль 🍸

Хоч в мене в коллекціі і немає саме повнорозмір чогось від бренду , бо зазвичай аромати не зовсім в моєму стилі , але цей сподобався , він як вічна загадка , щось в ньому є таке фантастичне , що кожного разу хочется розгадати цей кросворд 🤓

Дякую за увагу 💕

09 грудня, 2024
alena.rosee
09 грудня, 2024