Відкрила Різдвяні аромати Mermade
Тут про гель для душу, скраб та бальзам для губ🧜🏻♀️
Нещодавно я вже ділилася з вами новинами, що мої улюблені засоби від Mermade закінчилися. Але не біда, адже їх змінили нові фаворити, які просто йо-хо-хо наскрізь просякнуті різдвяним настроєм! 🎄
Парфумований гель для душу Champagne
🍾Цей засіб має неймовірно приємний, делікатний аромат, який нагадує мені Martini Asti. У ньому я відчуваю легкі грушеві та абрикосові нотки, які під час контакту з водою змінюються на ніжний квітковий букет. Для мене це абсолютно новий аромат, який одразу закохує у себе.
🍾Гель має зручну жовту гелеву текстуру, що утворює легку пінку і зовсім не пересушує шкіру. Однозначно рекомендую! Ви закохаєтесь у нього з першого подиху! 🤤
Цукровий скраб для тіла Citrus Party
🍊Цей скраб випускається в зручній баночці з гвинтовою кришкою, а під нею – захисна фольга. Такий підхід я дуже ціную!
🍊Текстура ідеальна - вона не суха, добре просочена, але цукринки при цьому зберегли свою формулу. До шкіри скраб делікатний
🍊Аромат скрабу – це справжнє свято! Він нагадує мандаринове варення – солодке, цитрусове, з легкою гірчинкою цедри. На шкірі аромат залишається ненадовго, тому не перебиває парфуми, але після душу ви точно будете тією самою солодкою мандаринкою.
Бальзам для губ Champagne
🍾Нові бальзами від Mermade просто підкорили мене своєю ефективністю! Вони чудово зволожують губи, а саме цей тюбик ідеально підходить для тих, хто не любить яскравих ароматів. Текстура гелева, яка тане при контакті з губами. Тут аромат майже непомітний. Але головне – губи з ним неймовірно м’які та доглянуті.
Ці новинки вже стали моїми must-have засобами для зимового догляду. Ви бачили ці ціни? 🤭 А які засоби радують вас цього сезону? 🎄
Коментарі (0)