Yuriivna

Ліфтинг-сироватка | LUM

Ліфтинг-сироватка | LUM

Наразі огляд буде на сироватку,не просто сироватку,а саме сироватку-ліфтинг,яка має впливати на зморшки,проте це не єдина функція,на яку спрямована дія засобу.Особливістю цієї сироватки є те,що вона містить комплекс колагену та гіалуронової кислоти,забезпечує тривале зволоження шкіри,надає шкірі еластичності та пружності.У мене вони вже вимальовуються,так як, я маю доволі рухливу міміку.Але ж я не можу себе стримувати у плані емоцій,як сумних,так і навпаки,тому візуально я вже їх бачу,але лише на певних ділянках.Проте я користуюсь час від часу засобами,які спрямовані на цю проблему і ситуація не є критичною.Пропоную ознайомитися також з іншими доглядовими засобами від цього бренду,вже залишила своє враження ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/58411/

Естетичний дизайн,який візуально мені подобається,проте для мене чи не найважливішим є сам дозатор.Саме в таких засобах,хочется щоб він "не плювався",не стопорився або не викидав занадто багато засобу,адже тоді потрібно грати в гру"злови мене".Проте,натискаючи на дозатор,а тут він наче простий у використанні та водночас дуже зручний та легко натискається,видає засіб дозовано,потрохи,не плюється.Сама пляшечка пластмасова та прозора, має ще зверху кришку,яку я сподіваюсь не загублю,адже майже з кожними кришками у мене така біда,але тут вона не маленька,тому думаю все буде окей.

Jojoba Oil – олія жожоба, зволожує та живить шкіру

Argania Oil – олія аргани,омолоджує шкіру та покращує її еластичність

Grape Seed Oil – олія виноградних кісточок, містить антиоксиданти

Glycerin – зволожувач

Soluble Collagen – розчинний колаген, допомагає підтримувати пружність і еластичність шкіри.

Sodium Hyaluronate –глибоко зволожує, утримує вологу в шкірі

Allantoin –заспокоює шкіру, допомагає загоєнню та регенерації тканин

Rosa Canina Fruit Extract – екстракт плодів шипшини,допомагає загоювати шкіру та покращує її вигляд

Daucus Sativus Seed Extract – екстракт насіння моркви,підтримує здоров'я шкіри

Coffea Arabica Seed Extract – екстракт насіння кави,має антиоксидантну дію

Ferulic Acid – ферулова кислота,потужний антиоксидант

Аромат та текстура

Сироватка має білий колір,не густу та не рідку текстуру.При нанесенні на шкірі,не тече,розподіляється доволі рівномірно. Аромат,на мою думку,має солодкуваті ноти.Для мене він є приємним та не викликає ніяких негативних ємоцій,адже запаз не є різким та надокучливим. А тепер декілька слів про комфортність. Моя улюблена рубрика-липкість.Липне чи не липне?Після поглинання засобу шкірою-засіб не залишає липкості та ефекту "чогось зайвого" на шкірі.Вона доволі легко та швидко вбирається та залишає після себе зволоження та легке сяйво.

Звісно,потрібно продовжувати далі тестувати,я думаю що засіб в деякій мірі має накопичувальний ефект.Шкіра після користування сироваткою гарно зволожується та наповнюється багатим складом.Можна після сироватки,також наносити тон,вони контактують та не заважають один одному,тим самим не скочуються по обличчю.Склад містить багато "смаколиків" для гарної,еластичної та підтянутої шкіри.Кому подобаються олії у догляді,тут вони також є.Для проблемної,схильної до недоліків шкіри,також може підійти,адже не провокує нових висипань та не викликає подразнення та ще більшого почервоніння в області запальних елементів на шкірі.Наразі я роблю великий акцент на доглядові засоби,адже маю певні недоліки. Ці недоліки не є критичними але все ж таки прагну до кращої версії своєї шкіри,хоча дається це складно.До чого я це? До того,що я не вперше знайомлюся з нашим брендом доглядової косметики. Я бачу зміни лише в позитивну сторону. Щодо цієї лінійки доглядових засобів,а саме: пінки,матуючого тоніку та сироватки - ці засоби ідеально доповнюють друг друга та працюють на результат разом.

09 грудня, 2024
Yuriivna
09 грудня, 2024