Чистикова Дар'я

Кавовий скраб для тіла | Coconut

Кавовий скраб для тіла | Coconut

Я обожнюю використовувати скраби, особливо кавові, і сьогодні хочу поділитися ще одним улюбленцем від Joko: кавовим скрабом з ароматом кокосу. Справжнє райське задоволення — це як насолоджуватися кавою з Баунті, тільки у душі! Розповідаю ⬇️

Скраб упакований у компактну баночку з затемненого пластику та має стильний і мінімалістичний дизайн. Навколо банки розташована етикетка з усією необхідною інформацією.

Присутня гвинтова кришка, яка легко відкручується і закручується. Під основною кришкою є додаткова захисна перегородка з пластику, схожа на ту, що зазвичай використовують у патчах. Об’єм складає 200 г.

Текстура скрабу щільна, з добре помітними абразивними частинками, вони середнього розміру та рівномірно розподілені. Скраб має рихлу консистенцію, відчувається маслянистисть.

Аромат все ж таки кавовий, нотки кокосу тут легкі, більш як доповнення. Відчуваються ніжно та апетитно.

У складі з корисного:

🥥 Coffea Arabica (Кава) – виступає як натуральний абразив, покращує мікроциркуляцію та сприяє пружності шкіри.

🥥 Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Оливкова олія) – зволожує, живить і пом’якшує шкіру, багата на антиоксиданти.

🥥 Cocos Nucifera (Coconut) Oil (Кокосова олія) – має зволожувальні та антисептичні властивості, пом’якшує шкіру.

🥥 Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Масло ши) – інтенсивно живить шкіру, створює захисний бар’єр і допомагає утримувати вологу.

🥥 Sea Salt (Морська сіль) – очищає, відлущує ороговілі клітини та насичує шкіру мінералами.

🥥 Sucrose (Цукор) – натуральний ексфоліант, що зволожує шкіру завдяки гліколевій кислоті.

🥥 Kaolin (Каолінова глина) – очищує шкіру, поглинає надлишки жиру та виводить токсини.

🥥 Tocopherol (Вітамін Е) – антиоксидант, який захищає шкіру, сприяє її регенерації та робить більш пружною.

Скраб має дуже приємний аромат кави та кокосу, я в захваті від такого поєднання. Причому навіть після душу на шкірі залишається легкий натяк на цей аромат ще близько пів годинки.

Він працює чудово: справляється з відмерлими клітинами, дбайливо очищує і полірує шкіру. Після його використання шкіра стає добре зволоженою, тому можна навіть не користуватися лосьйоном чи кремом. Тут все в міру, тобто без жирної плівки, котру хочеться миттєво змити ✅️

Однозначно, це класний скраб! Тепер навіть не знаю, який повторювати наступного разу — вишневий (з попередніх дописів) чи цей, адже обидва достойні👌

Дівчата, а який ваш улюблений скраб з цієї оновленої лінійки Joko Blend?

10 грудня, 2024
10 грудня, 2024