ANKIE ТОНЕР
Знайомитись із українськими брендами все приємніше✨️
Як тільки я побачила цей бренд, то подумала на ринок знову вийшло щось корейське. Аж ні! Це наший засіб українського виробництва.
✨️Опис від виробника - Цей тонер збагачений екстрактом центели, аргініном та ніацинамідом, що забезпечує комплексний догляд за шкірою. Тонер допомагає заспокоїти шкіру, зменшити почервоніння, покращити текстуру шкіри та зволожити її, роблячи обличчя більш свіжим та сяючим.
✨️Пакування - пластикова циліндрична туба білого кольору із характерним червоним логотипом та чорними написами. Мінімалістичний дизайн, як я і люблю. Кришка формату фліп - топ. Працює справно. Ніяких нарікань не виникло.
✨️Об'єм - 200 мл.
✨️Виробник - Україна.
✨️Аромат - приємний, ненав'язливий. Начебто трав'яний - м'ята чи меліса.
✨️Текстура - прозорого кольору водичка, яка дещо густіша за воду. Легко вбирається шкірою та розприділяється, не залишаючи відчуття липкості чи плівки.
✨️Спосіб використання - Нанесіть невелику кількість тонера на чисту шкіру обличчя за допомогою ватного диска або кінчиків пальців, уникаючи області навколо очей. Використовуйте вранці та ввечері перед нанесенням сироватки або крему.
Я наношу за допомогою кінчиків пальців, аби з айвий раз не травмувати шкіру поверхнею ватного диска.
✨️Інградієнти - Aqua, Niacinamide, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Arginine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Lactic Acid, Parfum, Benzyl Salicylate.
1 елемент складу середнього рівня безпеки.
🟠Parfum - Віддушка парфумерна.
Склад хороший. Перейдемо до активних компонентів.
🟢Ніацинамід - вирівнює тон шкіри, зменшує почервоніння, бореться з пігментацією та покращує бар'єрну функцію шкіри.
🟢Гліцерин - це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.
🟢Аргінін - амінокислота, яка допомагає підтримувати рівень зволоження шкіри, підвищує її еластичність та сприяє загоєнню дрібних пошкоджень.
🟢Пантенол - має загоювальну, зволожуючу та заспокійливу дію.
🟢Центела азіатська - стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулює утворення колагену, зміцнює сполучну тканину. Нейтралізує вільні радикали. Одна з вивчених рослин, антиоксидантна активність при зовнішньому застосуванні доведена.
🟢Молочна кислота - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком, посилює у дермі синтез глікозаміногліканів та колагену.
✨️Враження - тонер має стильне та мінімалістичне пакування, яке нагадало мені дещо корейські засоби (p.s. по дії їм точно не програє). Кришка формату фліп - топ, працює справно, не протікає. Засіб прозорого кольору, як водичка. Має ненав'язливий приємний аромат м'яти чи меліси. Склад не "Кілометровий", а збагачений необхідними та активними компонентами. Містить ніацинамід, гліцерин, аргінін, пантенол, центелу, молочну кислоту. Що по дії? Я б сказала, що це чудовий базовий тонер, який мені полюбився. Він заспокоює шкіру, яка після вмивання в мене часто у місцях висипань подразнена. Дає легеньке сяйво, зволожує, не сушить. Добре тонізує, допомагає в процесах регенерації та за складом ще має здатність впливати на пігментацію. До того ж, у нього приємна ціна.
Коментарі (0)