Чи то Шрек, чи то Фіона))
Тестую ще одну гідрогелеву масочку від Joko Blend
В мене любов з гідрогелевими масками, тому вирішила протестувати всі види)). Ця так само класно охолоджує шкіру, знижує її температуру, завдяки чому вирівнюється тон та проходять почервоніння. Мені вистачає пакетика на 2 рази, розділяю приблизно, заливаю порошечок водою кімнатної температури, тоді все гарно розмішується та легко наноситься на обличчя (звісно, якщо використовувати на один раз, то буде більш товстий шар + можна додатково покрити зону очей, губ та шиї).
Тут окрім альгінату в складі додані екстракти водоростей спіруліни та ламінарії, основне призначення - надання шкірі пружності та захист.
Я зазвичай витримую маску хвилин 20-25, причому ефект охолодження триває ще деякий час після знімання (нагадую, що альгінатні та гідрогелеві маски обов'язково витримуємо лежачи)). До речі, навіть половинчаста доза дуже добре знімається з обличчя одним шаром, так що можете не переживати щодо цього 😉.
Результат чудовий: шкіра зволожена, пружна та сяюча. Тон дуже класно вирівнюється і завдяки охолодженню це тривалий ефект. Єдине, що на відміну від інших масок Joko Blend, які я пробувала (календула, троянда та золотий еліксир), тут немає звуження пор. Але маска цього і не обіцяє, тому моя оцінка 10/10 💚.
Коментарі (0)