saybeautyk

Joly:Lab | Brow Fix Gel

Не так давно, наприкінці весни, я спробувала фіксуючий гель для брів від Joko Blend , від якого була у захваті.

Ось тут робила огляд👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/38001/

Він закінчився доволі швидко, бо я ним користувалась буквально щодня, пару місяців фіксувала брови пастою від Barbers, а тепер на заміну вирішила нарешті спробувати цей гель від JOLY:LAB .

Засіб знаходиться в картонній коробці, а обʼєм самого флакончику складає 10 мл.

Конкретно цей гель мене привабив двома речами: зручною великою щіточкою та відсутністю кольору. Я зі своїми бровами не роблю нічого - не коригую форму, не фарбую, лише вкладаю прозорими засобами і для мене важливо, щоб вони гарно фіксували (бо мої брови надто жорсткі) і не лишали білих слідів.

Щітка тут пухнаста і велика, якраз для моїх широких брів така і потрібна. На неї не набирається дуже багато продукту - навпаки, обмежувач працює дуже добре і залишає на щіточці мінімум засобу, що дозволяє контролювати кількість нанесення і уникати слідів.

Аромат у гелю - це справжня насолода для любителів солодких, вишневих запахів, адже це вайб Lost Cherry 🍒

Показую своє до та після.

На фото «до» мій природний стан брів, я їх не взʼєрошувала спеціально, вони ось такі і є🤭

Гель майже моментально фіксується на бровах, швидко висихає і не обтяжує брови.

Ступінь фіксації тут середня, тобто це не залізобетонно, але для повсякденного життя - те, що треба, бо до вечора брови залишаються на місці і не пушаться.

Крім того, гель збагачений рициновою олією та кератином, які забезпечують зволоження і зміцнення волосин.

Він насправді схожий з тим самим рожевим гелем від Joko Blend, я тепер обожнюю їх обидва, бо вони гарно і надійно фіксують, а також роблять це дуже швидко - не треба додаткових рухів, укладка брів займає буквально 30 секунд.

10 грудня, 2024
saybeautyk
10 грудня, 2024