Soika Шампунь щоденний м'який "Очищення та зволоження"
Хороший шампунь за невеликі гроші
Всім привіт.
Сьогодні буде відгук про Український бренд Soika, а саме про шампунь.
Відверто кажучи я на нього вже давно заглядала і все ж таки взяла, ті хто читає мої пости знає коли я робила розпаковку, це було приблизно 5 днів тому, волосся я мию через день, тож маю хоч не великий, але досвід та можу висловити власну думку.
Отож, шампунь знаходиться в немаленькій пляшечці з місткістю 300 мл з хорошим носиком - клапаном який дозволяє комфортно вимірювати засіб на одне використання...
Взагалі виробник наголошує що шампунь є на кожен день, але сама я не наважуюсь так часто використовувати...
Особливості шампуню Soika є: Чудовий вітамінний комплекс, що складається з вітамінів A, E, B1, B5, B7, PP, інтенсивно живить волосся і шкіру голови корисними речовинами, зволожує та пом'якшує волосся.
Гідролати гамамелісу та арніки зміцнюють структуру волосся, активізують регенерацію клітин, покращують стан шкіри, усувають сухість та себорейні прояви.
Шампунь чудово очищає волосся та шкіру голови від забруднень та залишків засобів для стайлінгу.
Продукт запобігає випаданню волосся, захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища.
Мені особисто подобається ним користуватись, він добре промиває навіть малою кількістю шампуню, маю коротке волосся (до плеч) тому його мені вистачить на довго, Ще один плюс, за такий бюджетний цінник робить роботу як дорогі шампуні...
Тому раджу спробувати...
Буду вдячна за коментар та вподобайку ....
Коментарі (0)