Реанімація для моїх жахливих нігтів
Якщо ви шукаєте щось, що поєднує красу та користь, цей засіб – ідеальний варіант. Він чудово підходить для тих, хто хоче відновити здоров’я нігтів, але без агресивного втручання.
Перші враження були змішані. Лак мав гелеподібну текстуру, яка легко наноситься, але довше висихає, ніж звичайний лак. Після першого тижня використання я не помітила чуда, але через місяць регулярного застосування мої нігті почали змінюватися. Вони стали міцнішими, з’явився природний блиск, а кутикула виглядала більш зволоженою.
Що я помітила:
1. Міцність: Нігті перестали ламатися, навіть коли я мила посуд без рукавичок.
2. Гладкість: Пластина вирівнялася, виглядає здоровою та природною.
3. Догляд за кутикулою: Зволоження дійсно працює, кутикула перестала тріскатися.
Недоліки:
• Лак не створює такого тривалого ефекту, як гель-лак, і через 3-4 дні його потрібно знову наносити.
• Якщо нігті сильно пошкоджені, знадобиться терпіння, адже відновлення займає час.
Це не просто лак для краси — це справжній догляд, який дає результати, але не одразу. Я готова повторно придбати цей засіб, бо бачу, що мої нігті поступово відновлюються. Якщо ви, як і я, зіпсували свої нігті гель-лаками, цей лак — чудовий спосіб повернути їх до життя.
Коментарі (0)