victoriassecreet

Як я врятувала своє волосся: Matrix та L’Oréal-мої рятівники!

Привіт!

Сьогодні я хочу коротко розповісти історію свого волосся.

На жаль, після моїх підліткових експериментів із волоссям мої коси сказали "До побачення!". Я намагалась його відрощувати після фарбувань, але те, що відростало, починало ламатись та дуже сіктись. Зазвичай у мене були проблеми із волоссям, але за останні два роки вони стали надто складними(

Тут на допомогу мені прийшли продукти від Matrix із серії Food For Soft. Після тисячі спроб знайти "свій засіб" та після тисячі розчарувань я вже нічого не чекала від цих засобів. Але:

Перше враження:

• Неймовірна гладкість волосся: я думала, що це кондиціонер та шампунь погано вимиваються, а це, як виявилось, надзвичайно приємний результат роботи цих засобів!
  • Легке розчісування: і мокре, і сухе волосся дуже легко розчісуються;
  • Живильна дія: волосся наче підмінили! Результат помітно вже після першого миття!

Цими засобами я користуюсь вже близько півроку, і для мене немає нічого кращого за них! Нижче додам фото до та після)

Попри круту дію Matrix Food For Soft та крему Matrix Unbreak my blonde, моє волосся почало страждати ще й через погіршення води у моєму місті. Сталося диво, і на затест мені приїхали засоби L'Oréal Metal Detox-ось тут я зрозуміла, що моє волосся в безпеці!

Використовуючи засоби цієї лінійки для детоксу волосся раз на тиждень, волосся стало помітно кращим, більше блистить та виглядає здоровим.

Як я використовувала весь догляд:

• Регулярно: шампунь+кондиціонер Matrix Food For Soft(кондиціонер залишаємо на 2-3 хвилини, цього достатньо); leave-in з серії Matrix Unbreak my blonde на всю довжину, уникаючи коріння;
  • L’Oréal Metal Detox: Пре-шампунь наношу на 2 хвилини на всю довжину, не змиваючи його, наношу шампунь, потім маску на 10 хвилин та змиваю її; після миття наношу leave-in цієї ж серії. Повторюю цю процедуру один раз на тиждень.

Такі засоби, як маски та олійки з цих серій також дуже дієві, їх я теж прикріплюю до цього посту; ними я теж користуюсь, просто рідше, аби не переживити волосся.

Я мега щаслива, що нарешті знайшла свої засоби, які підходять моєму волоссю. Дуже сподіваюсь, що цей пост комусь також допоможе!

10 грудня, 2024
victoriassecreet
2
Підписники
0
10 грудня, 2024