LUM | Кінчики волосся будуть охайні
Флюїд для волосся "Рідкий шовк"
Пошук тямущого засобу для догляду за волоссям – заняття непросте, особливо якщо хочеться, щоб при цьому воно було ще й бюджетним. Тим цінніше, коли все ж таки його знаходиш! Особливо, якщо особливо на цей засіб і не покладав надій, а воно ррраз! І виявилося вкрай вдалим. Якраз про один із таких випадків і піде сьогодні мова.
Від виробника:
Інтенсивний комплекс із рідким шовком, олією жожоба, протеїнами пшениці, провітамінами В5 та екстрактом орхідеї.
Завдяки його експрес-дії навіть кінчики, що січуться, і тьмяний колір набувають охайного, блискучого, еластичного вигляду вже після першого застосування.
Спосіб застосування:
Наносимо LUM Liquid Silk Fluid на волосся переважно на кінчики. Залишки продукту розподіляємо рівномірно по довжині волосся, відступивши від коріння.
Ефект, який нам обіцяє виробник:
- Миттєве відновлення сухого та пошкодженого волосся.
- Активне зміцнення та глибоке зволоження структури волосся.
- Неймовірна гладкість і шовковистість, волосся стає максимально слухняним і легким у розчісуванні та укладанні.
Упаковка :
Для подібних засобів відмінний формат упаковки. Вона стійка і зроблена з міцного скла та оснащена зручним дозатором-піпеткою. Об'єм складає 30 мл
Аромат, консистенція і колір:
Якщо говорити про його органолептичні показники, то вони досить-таки цікаві.
Текстура масляниста, але легка, ніби це просто силіконова олія для волосся. Легко розподіляється як по волоссю, так і по долонях (тобто його легко можна розподілити між долонями, перш ніж наносити на волосся) і має рідку, плинну консистенцію.
Аромат у нього дуже цікавий і приємний, солодкуватий з квітково-цукерковою ноткою. На волоссі відчуваю його від сили години 2.
Має прозорий колір без будь-яких вкраплень.
Моє волосся:
- Сухі кінчики та довжина
- Є кінчики, що січуться
- Середньо пористі
- Пушаться від вологості/неправильного догляду
Як я користувалася:
- Я використовую Шампунь та бальзам для волосся "Сила та блиск" – LUM Black Seed Oil Power детальніше читай за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/57948/
- Витримую 5-15 хвилин
- Пальчиками розчісую волосся і змиваю
- Видаляю зайву вологу з волосся та наношу флюїд LUM. На моє волосся потрібно 3 горошинки.
- Після нанесення розчісую і сушу волосся феном.
Моя думка про продукт:
❗️Насправді продукт виявився суперечливим, принаймні для мого волосся. Але якщо з ним подружитися, то все докорінно змінюється.
Я намагалася наносити засіб на вологе, і на сухе волосся. На моєму вологому волоссі ефект більш виражений і я би сказала він красивий.
При нанесенні на вологе волосся він поводиться чудово, волосся миттєво розплутується, що забезпечує нам легке розчісування. Відразу волосся стає гладким і м'яким, а після сушіння додається красивий блиск, пружність і відчувається напою волосся, воно лежать одним красивим, шовковим полотном з неймовірно м'якими кінчиками. Також відзначу, що волосся згодом не стає " бурульками " , а зберігає розсипчастість.
А ось при нанесенні на сухе волосся спочатку я отримала волосся, яке виглядає відверто кажучи брудним (спочатку я грішила що багато нанесла):
Підсумок:
Плюси:
- Живить
- Злегка зволожує
- Трохи надає важкості, за рахунок чого приховує волоски, що стирчать.
- Пом'якшує, кінці неймовірно м'які
- Волосся лежить одним полотном
- Додає пружності/щільності волоссю
- Легке розчісування
- Приємний аромат
- Об'єм
- Бюджетність
- Економічний
- Є накопичувальний ефект
Мінуси:
- При нанесенні на сухе волосся сушить і дає неохайний зовнішній вигляд (конкретно на моєму волоссі такий ефект)
Знайомство виявилось досить вдалим, але мені прийшлось пристосувати ффлюїд до мого волосся. Ефект мені подобається, тому я й надалі буду його використовувати. Рекомендую спробувати))
Коментарі (0)