Ополіскувач для ротової порожнини зі смаком свіжої м'яти
Splash
Нещодавно я відкрила для себе український бренд Splash. Сьогодні хочу поділитися враженнями про один із найкомфортніших ополіскувачів для ротової порожнини, який я пробувала. Розповідаю ⬇️
Ополіскувач має дуже привабливий дизайн: білий пузатий флакончик. Кришечка тут маленька та відкучувальна. Є контроль першого відкриття у вигляді наліпки. Об’єм становить 200 мл.
Рідина виглядає прозорою. Аромат приємно м’ятний, навіть трохи солодкуватий. Якщо вдихнути, відчувається свіжість і легка морозність.
У складі присутні:
🌿 Glycerin (Гліцерин) – зволожує слизову, запобігаючи пересушуванню.
🌿 Mentha Piperita Oil (Масло перцевої м’яти) та Eucalyptol (Евкаліптол) – мають антисептичні й освіжаючі властивості.
🌿 Cedrus Atlantica Bark Oil (Масло кори атласького кедра) – знімає запалення та діє як природний антисептик.
🌿 Menthol (Ментол) – дарує освіжаючий ефект і полегшує дискомфорт.
🌿 Beta-Caryophyllene (Бета-каріофілен) – зменшує подразнення і має протизапальну дію.
🌿 Limonene (Лімонен) – забезпечує антибактеріальну дію і додаткову свіжість.
З плюсів — відсутність SLS, фтору та агресивних хімічних компонентів, що робить засіб м'яким і безпечним для ротової порожнини.
Що робить?
— ефективно освіжає подих;
— миттєво нейтралізує різноманітні неприємні запахи та запобігає їхній повторній появі;
— чинить протизапальну та заспокійливу дії;
— зволожує і відновлює ясна;
— стане в пригоді для профілактики карієсу та інших ортодонтичних захворювань.
Як використовувати?
Тут, я думаю, все стандартно: застосовувати після чищення зубів вранці та ввечері. Полоскати ротову порожнину протягом 30 секунд, не ковтаючи. Для досягнення максимального ефекту рекомендовано утриматися від їжі та напоїв протягом 30 хвилин після застосування. Продукт розводити не потрібно.
Єдиний важливий момент — дозування. Виробник зазначає 15–20 мл засобу, я ж беру на око близько двох наповнених ковпачків.
Враження від використання
Ополіскувач мені дуже сподобався. Він зовсім не гірчить після використання, що робить полоскання ротової порожнини дійсно комфортним.
Піноутворення в роті помірне. Аромат і смак неймовірно приємні. Що головне — свіжість дихання після використання засобу зберігається надовго.
М’ята тут ненав’язлива, без зайвої гостроти чи неприємного присмаку. Крім того, на зубах немає відчуття чогось зайвого чи якогось нальоту, тільки чистота.
На щастя, у мене особливо немає проблем з яснами, тому протизапальну чи заспокійливу дії оцінити важко. Але як превентивний засіб — те, що треба 👌
На мою скромну думку засіб просто чудовий, можу сміливо радити, я і сама планую його повторювати 😉
Коментарі (0)