Зволожувальнa гель-емульсія для вмивання та зняття макіяжу Eveline 6 Ceramides
Бюджетна знахідка
Цей чудовий продукт я замовляла для своєї подруги, котра дозволила мені протестувати його на собі. Лінійка 6 Ceramides має два продукти для очищення шкіри: гель-емульсію та пінку для вмивання і перший видався мені більш лагідним, судячи зі складу.
Повний склад:
Aqua (Water), Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Panthenol, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide NG, Ceramide AG, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Madecassoside, Niacinamide, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Betaine, Inulin, Oryza Sativa Starch, Phytosterols, Cholesterol, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Acrylates/C10- -30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Citric Acid.
Що пише виробник:
Зволожувальнa гель-емульсія для вмивання та зняття макіяжу - це інноваційний продукт, розроблений для комплексного догляду за шкірою обличчя. Його ніжна формула ефективно видаляє забруднення, надлишок себуму та макіяж, зберігаючи при цьому гідроліпідний баланс епідермісу. Засіб чудово зволожує та повертає шкірі комфорт, залишаючи її свіжою та м'якою.
Його легка, гелеподібна текстура легко наноситься і швидко змивається, що робить його ідеальним для щоденного використання в ранкових і вечірніх процедурах догляду за шкірою. Збагачена керамідами, гель-емульсія допомагає відновити природний захисний бар'єр шкіри, що є ключем до збереження її здоров'я та краси. При регулярному використанні шкіра стає більш пружною, сяючою та еластичною.
Основні активні інгредієнти:
Кераміди - ключовий компонент цього продукту, зміцнюють гідроліпідний бар'єр і запобігають втраті вологи.
Пантенол - відомий своїми заспокійливими властивостями, допомагає зменшити почервоніння та подразнення, сприяє загальному комфорту шкіри.
Олігосахарид альфа-глюкан - підтримує здоров'я мікробіому та забезпечує баланс і імунітет шкіри.
Мадекасозид і ніацинамід - сприяють регенерації та підтримують процеси відновлення шкіри.
Об’єм: 150 мл
Термін для використання після відкриття: 6 місяців
Ціна: 130-260 гривень
Упакування: пластиковий тубус без наліпок
МОЇ ВРАЖЕННЯ:
Гель-емульсія продається в пластиковому тубусі без додаткового упакування та без спеціального захисту. Гель-емульсія Eveline має яскраво виражений унісекс аромат свіжості, котрий не затримується на шкірі надовго. Для мене цей аромат надто сильний, але якщо ви не настільки чутливі до запахів, ця емульсія може стати справжньою знахідкою. Я спробувала використовувати його двома способами: наносячи на суху та на зволожену водою шкіру й другий спосіб сподобався мені більше, в обох випадках від тонального крему не лишилось і сліду та пори були прекрасно очищені. Гель-емульсія не викликала жодних неприємних відчуттів, шкіра лишилась не суха та не стягнута. Невеликої кількості достатньо, щоб очистити обличчя, емульсія злегка піниться, легко змивається, потребує небагато води та часу для змивання, вона економічна, вистачить надовго. Гель-емульсія підійде для шкіри будь-якого типу, її можна використовувати як для вечірнього демакіяжу та очищення, так і для ранкового вмивання. Ця емульсія сподобалась мені значно більше за емульсію для очищення шкіри від Cerave, котра хоч і не містить ароматизаторів, але не справляється з демакіяжем та лишає пори недостатньо очищеними. Моїм улюбленим засобом для очищення шкіри лишається кремова пінка від Real Barrier, якби я була не така чутлива до запахів, можливо, зупинилась би на гель-емульсії від Eveline, вона дійсно гідний конкурент. На жаль, цей засіб поки що не представлений в магазині MAKEUP.
Коментарі (0)