Порівняння парфумів Avenue Des Parfums Night Paris In Love та Night Paris
Чи є схожість з великою та жахливою Baccarat Rouge 540?
Мені подобається аромат Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian з цього я вирішила порівняти 2 парфуми від українського 🇺🇦бренду Avenue Des Parfums Night Paris In Love та Night Paris оскільки і в одному і в іншому, у подібних виробник показує цей аромат
Жіноча парфумована вода Night Paris in Love перетворює ніч у Парижі на незабутню пригоду і він як історія кохання, розкривається поетапно.
Тип аромату: квіткові, східні
Схожий у напрямку з: Baccarat Rouge 540 Extrait та Baccarat Rouge 540
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Шафран
Нота серця: Єгипетський жасмин, Кедр
Кінцева нота: Деревинні ноти, Мускус, Сіра амбра
На початку твого ароматного шляху ти відчуєте гіркий мигдаль. Шафран додає нотку загадковості, немов у паризьких вуличках, де кожний куток приховує свою таємницю.
У самому серці цього аромату розцвітає єгипетський жасмин, ніби квіти на балконі молодої закоханої пари. Кедр – це стабільність та відданість в цьому коханому місті.
Базові ноти аромату – це сіра амбра, деревні акорди та мускус, що як символ незабутньої ночі у Парижі залишають незіграні сліди в пам'яті.
У мене були обидва ці аромати, з якими його порівнюють, і напрямок однозначно схож, тим що є всіма відомі йодисті нотки. Я з тих, кому ніколи Baccarat жодна з версій не пахла ні солодкими півнями на паличках, ні паленим цукром, для мене ці парфуми взагалі не належать до солодких. Відношу їх до деревних ароматів, йодисті нотки для мене в ароматі є, і вони мені приємні, жодних негативних асоціацій з лікарнею, бинтами тощо, з чим ще порівнюють у мене абсолютно немає.
Але в Night Paris In Love для мене є одна відмінність від цих ароматів, через що цей парфум не оселиться на моїй поличці, це нота мускусу або амбродерев'яшок, дуже впізнавана нота яку зараз пхають у багато парфумів, як у Kirke і подібних. Я її просто фізично на жаль чи щастя не переношу, вона дуже хімозна для мене і виїдає мені мозок, і оскільки вона мені не подобається, я завжди чітко чує її у таких ароматах.
Якщо подобається Baccarat і такий вид мускусу, можете спробувати
Для мене цей парфум більше схожий на Amber Oud Rouge Al Haramain Perfumes та Paris World Luxury 24K Supreme Rouge
Тепер про Avenue Des Parfums Night Paris
Night Paris - це аромат, що закохує в себе з перших нот і заворожує своєю глибиною та таємничістю, як сам Париж, місто кохання та світла.
Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові, східні
Схожий у напрямку з: Baccarat Rouge 540 та Cloud Ariana Grande Початкова нота: Гіркий мигдаль, Шафран Нота серця: Єгипетський жасмин, Кедр Кінцева нота: Деревинні ноти, Мускус, Сіра амбра
У верхніх нотах цього аромату розкривається чуттєва шафранова симфонія і легкий аромат жасмину, як перші промені місячного світла в ночі. Сердцеві ноти грає амбра, як мелодія, яка лунає серед вулиць Парижа. А на завершення, у базових нотах розкриваються м'який кедр, та сира амьра створюючи атмосферу нічної прогулянки під пахучими кронами парків.
Знов-таки, мала обидва ці аромати у своїй колекції, про Cloud Ariana Grande розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/34770/
Так, знову ж таки напрям у ароматів схожий, але для мене Cloud Ariana Grande відрізняється від них, це більш дитяча солодка версія Rouge 540, яку я теж дуже люблю.
У Night Paris більше подібності чим у Cloud.
Також цей аромат дуже схож з Noran Suzana та Aristocrat for Her Ajmal
Мені сподобався аромат Night Paris, і для себе я б обрала саме цю версію з двох.
Стійкисть у обох ароматів Avenue Des Parfums хороша, я чую на собі майже цілий день, годин 7-8 з пробників.
Так же додам список ароматів які в мене є, або які я тестувала зі схожими нотками
Спочатку ці що мені подобаються та маю флакони
✅ Diamond in the Sky Haute Fragrance Company HFC
✅ Trajan Electimuss
✅ Patiala Thameen
✅ In The Stars Bath & Body Works
✅ Victoria's Secret Midnight Bloom Fragrance Mist
Та ці які залишили мене байдужою або не сподобались
❌ Oro Rosso Bois 1920
❌ Burberry Her Burberry
❌ Spirito Fiorentino Tiziana Terenzi
Коментарі (0)