Бальзам для губ "Банан+Полуниця" Lapush
Не вазелін
Бальзам рекомендувала блогерка-косметологиня, тож, знайшовши його на Makeup та прочитавши склад, я замовтла його
Підкупило те, що в ньому немає парафіну чи вазеліну, які зустрічаються чи не в кожному бальзамі
Замість цього тут бджолиний віск та різні олії
Склад досить натуральний:
Caprylic/Capric Triglyceride, Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Soy (Soybean) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Mica.
Мені сподобалось користуватись цим бальзамом, хоч я і не прихильник таких баночок, куди треба лізти пальчикали
І з собою такий не взяти
В баночці продукт виглядає як тверда шайбочка, але він мʼяко набирається і під пальчиками тане
Без грудочок лягає на вуста і одразу відчувається зволоження, не тече, не жирнить, гарно блищить (на губах можна помітити дрібнесенькі блискітки)
Наносила перед сном, а вранці губи були без бальзаму, здавалося він всотувався за ніч
Тоді ж хотілось нанести його знову
Отже з ним губи зволожені, без нього ні, але за час користування мої губи не лущились і не тріскались
Запах присутній, але не можу однозначно сказати чим пахне, бо дуже легкий
Моя оцінка йому 7/10