+1 блиск до колекції
Так, як я «людина-знижка», то не можу оминути те, що є на акції. А коли до покупки йде ще подарунок…то це вже тоді « точно треба брати»
Я давно хотіла спробувати щось від Kylie. Мені було цікаво, наскільки розпіарена косметика виправдовує те, щоб про неї говорили. Бо ж ціна на все коливається в межах 1,0 тис...а це не дуже бюджетно.
Ну а я...хотіла румʼяна, але купила блиск.
Чому так...бо саме він, і саме в такому відтінку був на досить класній знижці.
Я обрала відтінок 317 Klear. На перший погляд, він мав би бути ідеальним.
Але, в реалі, він виглядає не так рожево. На перший погляд це відтінок "зомбі-формату".
Та, мені він підійшов...і підійшов дуже класно.
Блиск ніби взагалі безколірний. Але через деякий час на губах ніби проявляється пігмент...і все- таки, видно ту розовинку.
Тепер мої враження...
Спочатку, коли я його розпакувала, я подумала, що це чисто як блиск Catrice в навіть не варто було переплачувати. Але ні... Catrice дуже розтікається, не тримає форми і через 30 хв його вже не видно. Цей же блиск ідеально наноситься, тримає форму, ніде не розтікається і його видно...і видно ще достатньо довго.
За рахунок того блиску, губи виглядають значно збільшені.
Блиск дуже класно освіжає, виглядає дуже природньо і комфортний на губах.
І, що для мене головне, не лягає маскою.
Він не має нічого подібного з вазеліном, як про нього пишуть. Текстура дуже комфортна і легка в нанесенні.
Ну і тепер приємний бонус
До свого замовлення в подарунок мені прийшла така косметичка. Стильна, матеріал ніби як під замшу. Дуже в і зручна. Звичайно, вона буде пачкатися навіть від доторку, але, все рівно, виглядає дуже класно.
Цей блиск+ косметика мені обійшовся в 660 грн. Тож я вважаю, що натрапила на дуже класну акцію і знижку.
І я справді задоволена. Блиск дійсно вартує своєї ціни.
Коментарі (0)