Avenue Des Parfums Fruity Lima
Букет соковитих солодких ягід 🍓
Аромат чарівності, юності та грайливості ✨
Він нагадує про літні дні безтурботності, коли все уже розквітло, все сяє зеленню, появляються перші фрукти та ягоди, і ви купляєте свіжу яскраву солодку полуницю і ще кисленьку малину.
Солодкий, та при цьому делікатний, романтичний та жіночний, фруктово-ягідний сироп зі додаванням коричневого цукру.
Він надає цікавості, м'якості та ніжності власниці, втілює сонячну радість та підкреслює витонченість.
Ароматична піраміда та враження
Пакування дуже стильне та лаконічне, така картонна шухлядка, в якій ховається рожевий еліксир. А сам парфум красується в міцному скляному флаконі. Знов відзначу розпилювач, бо якість його на висоті.
Аромат належить до групи квітково-фруктові мускусні.
Початкова нота: Лимон, Мандарин, Полуниця, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин, Фіалка
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Деревинні ноти, Дубовий мох, Кашмеран, Мускус, Пачулі
З перших акордів аромат зустрічає вибухом фруктової свіжості. Солодкий мандарин одурманює з перших секунд , а ще за кілька його змінює солодка, майже карамельна полуниця, яка додає аромату ніжності. Чорна смородина додає майже невідчутної кислинки та терпкості.
Верхні ноти все одно тримаються, але аромат поволі переходить у п'янкий квітковий жасмин, який додає вершковості та кремовості. Фіалка додає пудрової м'якості, огортаючи цей квітковий букет делікатним серпанком.
І от уже на підході база, яка завжди крутилась довкола - ваніль та амбра. Вони завжди були на фоні, і надавали всім нотам карамельної нотки. А глибина парфуму підтримувалась деревом, і я відчувала його від початку до кінця.
Здавалось би, що він підійшов би на щоденне використання. Але я би рекомендувала протестувати його, бо він тягучий солодкий та вершковий, і розкривається завжди по-різному.
Від аналога відрізняється переважанням одних нот над іншими, в цьому більше відчувається деревина та солодкі ягоди, без цитрусу.
Стійкість тут надзвичайна, мені одного пшику вистачає і я його відчуваю весь день на собі. І коли прийшла додому, і на місці користування досі відчувалась хмара аромату.
Підсумки
Fruity Lima створений для тих, хто любить солодко-фруктові ягідні аромати з глибоким, затишним фіналом. Аромат має виразний шлейф, який залишає за собою відчуття щастя й радості.
Коментарі (0)